Video : BMW X6 sa Vossen Concave felnamaViše slika pogledajte OVDE.

Download BMW in Ovi Store now.

BMW X3 Paket za uživanje (dopunjeno)


Delta Motors je pripremio specijalnu ponudu za BMW X3 model po ceni od 43.990 eura. Ponuda je ograničena i traje dok ima zaliha.
Hiljade kilometara čekaju samo na vas! Sa maksimalnom snagom od 135 kW(184KS), BMW X3 Xdrive 20d omogućava čisto uživanje u vožnji. Zahvaljujući potrošnji goriva od samo 5,6 l/100 km uživanje traje još duže. Tačnije, sa punim rezervoarom od 1.400 km BMW X3 Xdrive 20d sada dolazi sa sledećom opremom: automatski menjač 8-stepeni (steptronic), aluminijumske felne 17", servotronic, multifunkcije na volanu, sportski kožni volan, runflat gume, krovni nosači od aluminijuma, Bi Xenon-svetla, automatski klima uređaj, tempomat sa kočionom funkcijom, Hands-Free i USB priključak i još mnogo toga. 
U specijalni BMW paket uživanja uključena su 4 benefita: 4 godine garancije ili pređenih 100.000 km, BMW service inclusive u svim svetskim ovlašćenim BMW servisima, otkup korišćenih vozila i odlično finansiranje u kom Delta Motors garantuje ugovor o povratnom otkupu.
Poslednja generacije modela X3, pod oznakom F25, u prodaji je od 2011. godine. Cilj je bio stvaranje potpuno novog dramatičnog izgleda i dizajna BMW X3 modela, sa posebnim naglaskom na formu kontrasta svetlosti i senki kojima se definišu površine novim hrabrim X osobinama. BMW Efficient Dynamics paket koji sadrži model X3, je inteligentna tehnologija koja značajno smanjuje potrošnju goriva i stepen emisije, istovremeno poboljšavajući performanse BMW X3 modela. 
SAV - Sportsko. Aktivno. Vozilo. Ove reči definišu BMW X3 i odvajaju ga od konkurencije. Ovo je automobil koji vam daje dovoljno prostora za kretanje i omogućava vam uživanje u čistom zadovoljstvu vožnje – u svakoj situaciji, na svakoj vrsti podloge, uvek udoban i siguran.
Više informacija o ponudi za X3 model možete dobiti u BMW salonu u Radničkoj 8 u Beogradu ili kontaktom na telefon: 011 353 99 00.

PR Delta Motors

Download BMW in Ovi Store now.

Prodajna akcija: BMW X3 xDrive 20d sa Paketom za uživanje


Hiljade kilometara čekaju samo vas. Sa maksimalnom snagom od 135 kW (184KS), BMW X3 xDrive 20d vam omogućava čisto uživanje u vožnji. Zahvaljujući potrošnji goriva od samo 5,6 l/100 km, uživanje traje još duže.

Kompletno uživanje u jednom paketu: najatraktivniji dizajn, najsavremeniji pogon na četiri točka, najbolji menjač, najsnažniji motor za 43.990 €.

Vrednost dodatne opreme u Paketu za uživanje iznosi 9.299,00 €, tako da bi redovna cena vozila sa dodatnom opremom iznosila 48.298,00 €.

U okviru ove prodajne akcije svi kupci će ostvariti popust od čak 9 posto tako da BMW X3 xDrive 20d sa Paketom za uživanje staje samo 43.990,00 €.

Spisak dodatne opreme:
* Aluminijumske felne 17”
* Automatski menjač 8-stepeni „Steptronic“
* Servotronic
* Multifunkcije na volanu
* Sportski kožni volan
* Runflat gume
* Sigurnosni šrafovi
* Krovni nosači od aluminiuma
* X Line
* Patosnice od velura
* Sistem za intenzivno pranje farova
* Parking senzori (PDC), napred i pozadi
* Senzor za kišu i automatsko paljenje svetala
* Bi-Xenon svetla
* Automatski klima uređaj sa dve zone
* Radio „BMW Professional”
* Hands-Free i USB priključak
* Tempomat sa kočionom funkcijom

Izvor: Radulovic-group.com

Download BMW in Ovi Store now.

Schmidt Revolution Rhino felne za BMW X6 i BMW X6M

Schmidt Revolution je pripremio novi set felni vlasnicima BMW-a X6 i X6M, nazvanih Rhino. 
Točkovima od 22 inča (10Jx22 napred i 11Jx22 pozadi), sa gumama 275/35 R22 napred i 315/30 R22 pozadi.
Cena za sada nije poznata.

Download BMW in Ovi Store now.

Render: BMW X4

Novi BMW X4 bi trebalo da se pojavi 2014.godine i proiyvodiće se u Spartanburgu u Južnoj Karolini.
Kodni naziv ovog modela je F25 i proizvodiće se na platformi modela X3. Dimenzije će biti skoro iste kao i kod nove generacije X3 modela, stim što će biti nešto viši od njega.
Dizajnerski će biti bliži modelu X6, što se i vidi na ovim renderima. Ikao liči na X6 X4 će imati redizanirani prednji kraj, dok će zadnji podsećati na X6.

Download BMW in Ovi Store now.