Video : BMW xDrive iskustvo u vožnji

Download BMW in Ovi Store now.

Kineski motorni tricikl uništio BMW X5


U kineskom gradu Chengzhou koji se nalazi u provinciji Jingsu je došlo do veoma čudnom sudara. U sudaru su učestvovali BMW X5 i motoriyovani tricikal. Ništa ne bi bilo čudno da BMW X5 nije izvukao deblji kraj.

Prednji deo BMW-a je skoro potpuno uništen dok je tricikal skoro pa ne oštećen. Izgleda da je teret koji je prevozio tricikal uticao na to da BMW pretrpi veća oštećenja. Zanimljivo je da se Tricikal proizvodi u Kini i da ga i tamošnje stanovnoštvo smatra za naj običnijim "đubretom" od vozila.

Download BMW in Ovi Store now.

BMW X5 M by Vorsteiner + Video


Yjuning kuća Vorsteiner je predstavila svoj novi projekat. Reč je o tjuniranoj verziji BMW-a X5 M.

BMW X5 M je dobio novi aerodinamički kit u koji spadaju prednji spojler, zadnji difuzor, zadnji spojler, nova hauba sa otvorima za vazduh, redizajnirani prednji i zadnji branik. Dosta elemenata je izrađeno od ugleničkih vlakana.

Pored navedenog u ponudi se nalazi i set aluminijumskih felni. Pod haubom ništa nije dirano tako da je ostao, više nego odlični, 4,4 litarski V6 motor sa fabričkih 555 konja.
 

  

Download BMW in Ovi Store now.

BMW X6 by Senner Tuning


Nemačka tjuning kuća Senner Tuning je predstavio modifikovanu verziju BMW-a X6 Xdrive 40d.

Promenu je doživeo šestocilindrični dizel motor koji je sa fabričkih 306 KS pojačan na 336 KS. Pored motora ovaj X6 u Alpine White boji je dobio i neke "estetske" promene.

U paket spadaju novi modifikovani prenji branik sa velikim otvorima za vazduh, zadnji difuzor u boji vozila, spojler na prtljažniku, nove Hamann Anniversary Evo Black Line aluminijumske felne, Continental Sport Contact 5P gume, novi izduvni sistem, modifikovano ogibljenje...

Što e tiče unutrašnjosti i ona je osvežena i između ostalog tu se nalaze nove pedale, DVD player kao i mnogo toga drugog. 
Za sada nije poznata cena ovog modela.

Download BMW in Ovi Store now.

Redizajnirani BMW X1


Juče je na jugu Nemačke prvi put uslika redizajnirani BMW X1.

Redizajnirani kompaktni SAV bi na tržište trebalo da stigne tokom 2012. godine. Proizvodnja je počela krajem 2009. godine u Lajpcigu.

Ako pogledamo slike primetićemo da su kamuflirani prednji i zadnji branik kao i farovi. Pored ovih redizajniranih delova za sada se ne primećuje da je nešto drugo redizajnirano. Čak su i zadnja svetla ostala ista ali se veruje da će i ona biti drugačijeg izgleda.

Download BMW in Ovi Store now.