Video : BMW serije 3 (f30) na treningu u BMW Performance centru


Novi BMW serije 3 (f30) se već koristi kao trening vozilo u BMW Performance Center-u u Spartanburgu (Južna Karolina). Poznati špijunski fotograf Palbay primetio je BMW 335i Sport Line u pomenutom BMW trening centru i po prvi put snimio 335i tokom tening vožnje po mokrom asvaltu, jednom od najzanimljivijih vežbi u ovakvim "auto-školama".


U SAD-u novi BMW serije 3  se prodaje od februara, cena za model 328i sa osnovnim paketom opreme je 34.900$, dok je cena modela 335i 42.400 $. To znači da su ova dva modela skuplja za 300$ odnosno 350$ u odnosu na odlazeći model e90.

U standardnu opremu za novu seriju 3 sada spadaju 6,5" ekran sa iDrive sistemom, Bluetooth konekcijom, USB i iPod interfejsom, 8-stepenim automackim menjačem, StartStop sistem, Dynamic Driving Control sa ECO PRO modom, Brake Energy regeneratorom...

Modern Line (ZML) i Luxury Line (ZLL) će biti skuplji za 2.100$ za model 328i odnosno 1.400$ za 335i. Sport Line možete dobiti za dodatnih 2.500$ za model 328i odnosno 1.700$ za model 335i.

A sada pogledajte kako izgleda trenig.

 

Download BMW in Ovi Store now.

Video : Kako nastaju BMW Motorrad kacige


Niko ne može sprečiti zakone fizike. Ali ako ih razumete i poznajete, možete razviti rešenja koja značajno povećavaju sigurnost vožnje na dva točka. Za vozača sigurnost takođe podrazumeva računanje na individualni stil vožnje – bez obzira je li sportski ili udoban – i podređivanje postavki upravo tom stilu vožnje.

Naravno ne treba, zaboraviti bezbednost, a prvo što pomislimo kada pomenemo bezbednost motociklista su zaštitne kacige.

BMW Motorrad zaštitne kacige imaju najbolje vrednosti ublažavanja udara, dobru izolaciju uz niski nivo buke i odličnu formu nasedanja na glavu, što uz sjajan dizajn ove kacige čine izuzetno atraktivnim.

Onaj ko voli brza i česta putovanja i ko teži savršenstvu u detaljima rukovanja, kome pogoduju veliki i priručni otvori za vazduh, velika preglednost, uz pogodnost nošenje naočara, može da izabere samo BMW Motorrad zaštitne kacige.

Izvor- Moto.rs

Download BMW in Ovi Store now.
«Prethodni   1 2 3 ... 56 57 58