Video: Road & Track – BMW 328i Sedan vs. Mercedes-Benz C250 Sport


Download BMW in Ovi Store now.

Od 2014. godine BMW X5 F15 će imati vazdušni jastuk za pešake


Od 2014. godine, novi BMW X5 , kodnog naziva F15 će karakterisati oblije linije i površine koje će proširiti dizajn X familije. Na prednjem kraju, novi X5 će karakterisati impozantnija rešetka motora koja će biti šira i veća nego kod trenutnog modela. 

Smanjenje mase, kao i kod drugih BMW modela će doći kroz upotrebu visokotehnološkog čelika, više aluminijuma i inteligentniji dizajn. Opcije pogonskih agregata će uključivati kako benzinske tako i dizel jedinice, te ActiveHybrid tehnologiju sa 2.0L četvorocilindarskim dizel motorima. Pored toga, novi X5 će karakterisati i vazdušni jastuk za pešake. Kada ovo vozilo bude uključeno u koliziju sa pešakom, poklopac motora se blago podiže i vazdušni jastuk oblika slova U se razvija preko vetrobranskog stakla sa ciljem ublažavanja udara.

Download BMW in Ovi Store now.

VIDEO: Alpina B3 GT3


Na bazi BMW serije 3 Coupe (E92), ovaj B3 GT3 dolazi sa rednim brojem 4 od 99 jedinica koliko ih je plasirano na tržište. Ispod haube je isti twin-turbo 3,0 litarski redni šestocilindraš koji se nalazi i ispod haube Alpine B3 Bi-Turbo S.
Međutim, zahvaljujući Akrapovič izduvnom sistemu, snaga se povećava za 8KS (6 kW), tako da ukupna snaga sada raste na 408KS (300 kW) i 540 Nm obrtnog momenta. 
Ubrzanje od 0 - 100 km/h traje 4,6 sekunde, dok će vam maksimalnu brzinu prezentovati Christian Gebhard u video prilogu. Isporuka B3 GT3 verzije je u toku, a cena će se kretati oko 90.000 € (uključujući i PDV u Nemačkoj).

Download BMW in Ovi Store now.

VIDEO: BMW M5 (F10) sa Eisenmann izduvnim sistemom

Download BMW in Ovi Store now.

Video : BMW Individual Frozen Paint Guidelines


Download BMW in Ovi Store now.

Video : Vozač BMW-a E46 izgubio kontrolu na Nürburgringu te se prevrnuo


Tokomm održavanja poluamaterske utrke u VLN klasi, u kojoj je bilo prijavljeno preko 190 takmičara, vozač BMW serije 3 (E46) izgubio je kontrolu nad automobilom i prevrnuo se. 
Jedan od glavnih krivaca bila je kiša koja je samo nekoliko minuta pre udesa počela da pada, što u kombinaciji sa slick gumama ne može biti dobro. Nažalost, pri izletanju je zakačen još jedan BMW iz serije Z, ali on je uspeo nastaviti trku.

Download BMW in Ovi Store now.

Video : BMW M Performance Parts-proces proizvodnje


Download BMW in Ovi Store now.
«Prethodni   1 2 3 ... 52 53 54 55 56 57 58  Sledeći»