VIDEO: BMW Concept Ninety + video

Ako želite vrhunski retro dvotočkaš RSD je ime kome se morate obratiti. Ovaj američki tjuner je toliko dobar da mu se za pomoć obraćaju i najveći svetski proizvođači dvotočkaša. Nakon Ducatija njegov broj je okrenuo i BMW Motorrad kome je trebala pomoć oko stvaranja slavljeničkog motocikla za obeležavanje 90 godina postojanja ovog moto brenda.
BMW je još prošle godine saopštio da priprema poseban dvotočkaš sa kojim će proslaviti svoj 90. rođendan. Bavarci tada nisu otkrili o čemu je reč, kao ni to da im na projektu pomaže jedan od najjačih svetskih tjunera motocikala Roland Sands Design. Taj motocikl je sada završen i spreman za prvi izlazak u javnost na izložbi Concorso d’Eleganza Villa d’Este.
Studija “Concept Ninety”, kako su je Bavarci nazvali, vizuelno se oslanja na BMW R90S koji ovih dana slavi svoj 40. rođendan. Uprkos retro izgledu, ispod spoljašnjosti se krije moderan motocikl o čijim karakteristikama BMW još uvek ćuti. Poznavajući RSD, Rolanda Sandsa i njegov rad nećemo pogrešiti ako kažemo da je dobar deo dvokotočkaša odrađen ručno i to u aluminijumu.Download BMW in Ovi Store now.

VIDEO: 1989 BMW E30 M3 vs 2013 Scion FR-S vs 2013 Volkswagen GTI

Download BMW in Ovi Store now.

Špijunski video: BMW 1-Series GT na Nirburgringu

Download BMW in Ovi Store now.

Promo video: BMW 3 Series Gran Turismo

Download BMW in Ovi Store now.
1 2 3 ... 56 57 58  Sledeći»