BMW u SRBIJI

Slobodno mogu da kažem da je BMW svoj najveci uspeh u Srbiji ostvario tokom devedesetih godina prošlog veka. Iako je uvek važio za luksuzni auto tih devedesetih je postao statusni simbol moći. Od tada pa do danas BMW predstavlja moć. Njegovi vozači se smatraju uspešnim ljudima, mada ih mi smatramo kriminalcima jer nas podsećaju na tužni kraj prošlog veka kada su ga samo oni i vozili.

I danas mnogi čudno i sa strahom gledaju vozače ovog proizvodjača automobila, smatraju ih moćnim ljudima i skreću pogled kada stanu pored njih na semaforu. Moram priznati da stvarno dok sedis u BMW-u,nije važan model, osćaš se moćno, kao da si iznad ostalih i kao da ti je sve dozvoljene. 

Da nije bilo tih devedesetih mozda ne bi bilo ni tolike popularnosti BMW-a kod nas. 

Download BMW in Ovi Store now.

BMW istorijat

Kao sto svi vec znate BMW je jedan od najpoznatijih proizvodjaca automobila u svetu. Potice iz Nemacke, a sediste firme je u Minhenu. Kompanija je osnovana 1916 godine. Na pocetku BMW se bavio pravljenjem v12 motora za avione,odatle i potice njihov znak koji predstavlja elise motora (predstavlja bele elise kako se vrte plavim nebom)

.

 

 

Automobile su poceli da prave posle Prvog svetskog rata i od tada pa do danas su jedna od najuspesijih auto-kompanija na svetu.

U danasnjem sastavu BMW poseduje 16 modela koji su najbolji u svojim klasama.

Download BMW in Ovi Store now.
«Prethodni   1 2 3 ... 148 149 150