Ponedeljak, Oktobar 29, 2012

Dizajneri BMW-a osvojili žiri Nemačke nagrade za dizajn

Objavljeni su dobitnici Design Award-a 2013. Nemačko veće za dizajn, koje okuplja najistaknutije stručnjake dizajna, dodelilo je "nagradu svih nagrada" za BMW serije 6 Cabrio i BMW serije 1.
Ovogodišnji nemački Design Award izabrao je elegantni BMW serije 6 Cabrio za pobednika u kategoriji Saobraćaj i javni prostor. Takođe, za istaknuti dizajn, veliko priznanje dobio je i BMW serije 1.
Dizajneri grupe BMW više puta su dobili priznanje od Veća za dizajn za svoje proizvode. U 2012. na premijeri Nemačke dodele nagrada za dizajn, žiri je dodelio priznanje seriji 5 Touring (srebro). Godine 2012. BMW serije 1 je osigurao prvo mesto u kategoriji Product Design Award, a BMW serije 6 Cabrio je već osvojio simpatije sudija međunarodno priznate nagrade Good Design Award 2011.
Zahvaljujući svom cilju da postavi inovativne dizajnerske trendove sa međunarodnim uticajem, Veće za dizajn uživa veliku reputaciju. Tako je njihova nagrada za dizajn, nakon samo dva izdanja, već postala važno merilo u dizajnerskim trendovima, a u mnogome je odredila vrednost brendovima u Nemačkoj.
Za 2013, Veće za dizajn podelilo je nominacije u deset novih kategorija. Osim Transporta i javnog prostora, kategorije uključuju Interaktivno korisničko iskustvo, Radne prostore, Audiovizuelne i digitalne medije, kao iLifestyle.
Svečana dodela nagrada održaće se 15. februara 2013. u okviru Ambiente, međunarodnog velesajma u Frankfurtu.

Download BMW in Ovi Store now.

Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me