Četvrtak, Decembar 09, 2010

BMW 1 Series M Coupe zvanično (VIDEO)

 

 

 

Dok se čeka na zvaničnu promociju najsnažnije verzije BMW-ove serije 1, modela 1 Series M Coupe (premijera u januaru 2011. na Salonu u Detroitu, s tim što će detalji biti saopšteni još tokom ovog meseca), Nemci su danas objavili video koji konačno otkriva izgled ovog dugo očekivanog Bavarca.

 

 

U najnovijem činu samopromocije sa Autosport nagrada u Londonu, M kupe nam je prikazao izvesne svoje delove, kao što je čeoni deo sa hladnjakom. Koliko god da ste uzbuđeni zbog ovoga, pauzirajte video na trenutak kako bi ste primetili modifikovane prednje branike i izduvni sistem sa četiri auspuha. 

Iako BMW još uvek tajnovito čuva mnoštvo detalja, još ranije je rečeno da će M kupe težiti oko 1500 kg i imati šasiju, kočioni sistem i zadnji diferencijal sličan modelu M3. BMW 1 Series M Coupe će pokretati bi-turbo 3,0 litarski redni šestocilindrični motor sa oko 254kW/345KS, uparen sa manuelnim šestostepenim menjačem.   

 

  

 

Deo paketa će činiti i agresivniji body kit, točkovi od 19 inča, doterano ogibljenje, sportski enterijer, jače kočnice...Prodaja će startovati na leto sledeće godine, a cena još nije poznata (fabrika samo najavljuje da će biti skuplji od modela 135i Coupe a jeftiniji od BMW-a M3).

 

 

 

 

 

Download BMW in Ovi Store now.

[Odgovori]

Super su mada bi radije nekretnine novi sad nego ovo:D

Comment by Nikola (12/07/2011 15:32)

[Odgovori]

@Nikola je bih i jedno i drugo :D

Comment by bmwsrbija (12/07/2011 23:50)

Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me