Novi BMW X6 na Salonu u Moskvi 2014. godine

BMW će predstaviti naslednika modela X6 nedugo nakon što X4 stigne naredne godine. Tačno vreme predstavljanja novog SUV modela j za sada još uvek nepotvrđeno, ali bi ovaj model mogao da ima premijeru naredne godine na sajmu automobila u Moskvi dok bi prodaja počela tokom trećeg kvartala 2014.
Ovaj model će biti baziran na istoj platformi kao naredni X6 i pratiće formu današnjeg modela ali uz agresivnije detalje. Kompanija želi da sportski modeli imaju individualniji izgled i da se dalje vizuelno odvajaju od prikazanih modela u liniji proizvođača.
Novi X6 model će takođe biti neznatno duži a sa ciljem da obezbedi više prostora za noge putnika. Opcije motora će uključivati linijske šestocilindarske benzinske i dizel motore plus V8 benzinske jedinice sa plug-in benzinsko-električnim hibridnim setovima koji će na tržište stići 2015. godine.

Izvor: Moto.rs

Download BMW in Ovi Store now.

Video: MINI Paceman JCW vs BMW M135i

Download BMW in Ovi Store now.

BMW predstavlja specijalnu ediciju Serije 6 - Frozen Brillian White Edition

Nova specijalna verzija BMW-a serije 6 Cabrio nosi naziv Frozen Brilliant White Edition, a dostupna je u verzijama 650i (sa zadnjim pogonom) i kao 650i xDrive sa 4x4 pogonom.
Serija je ograničena na samo 100 primeraka, a cena iznosi 106.695, odnosno 110.095 američkih dolara.
Kupcima će ovakva "šestica" biti na raspolaganju od sledećeg meseca, a ističe se BMW Individual Frozen Brilliant White bojom, Frozen Black retrovizorima, crnim "bubrezima", 20-inčnim Ferric Gray / gloss M alu točkovima, crnom Nappa kožom, BMW-ovom novom Dynamic Digital instrument tablom, M Sport i Executive paketima, a xDrive verzija ima i Cold Weather paket.
Takođe, BMW je za severnoameričko tržište najavio da će BMW M6 modelske godine 2014  (u Coupe, Cabrio i Gran Coupe varijantama) dobiti i opcioni manuelni šestostepeni menjač (i to kao besplatnu opciju), M karbon keramičke kočnice kao opciju za sve M6 verzije, kao i najnoviju generaciju BMW iDrive sistema u verzijama 640i, 650i i M6.

Download BMW in Ovi Store now.

Partnerstvo BMW-a i indijske kompanije TVS

BMW Motorrad je našao partnera sa kojim će stvarati dvotočkaše u Indiji. To je indijski TVS, jedan od tamošnjih najvećih proizvođača dvotočkaša koji će pomoći BMW-u da proširi svoju gamu motociklima sa agregatima čija je zapremina manja od 500 ccm.
Kako bi dostigao KTM koji se zahvaljujući Bajaju i novim dvotočkašima male zapremine opasno širi i beleži rekordnu prodaju na stranim tržištima, BMW se odlučio na sličan potez i za partnera uzeo indijsku firmu TVS. Motocikli koje će zajedno razviti BMW Motorrad i TVS će se prodavati pod oznakama oba branda što znači da će TVS preuzeti distribuciju u Aziji i Indiji, a BMW u ostatku sveta.
Ovakav savez je BMW-u otvorio brojne mogućnosti, ali najviše će profitirati motociklisti koji su željni motocikala male zapremine. Proširivanjem game BMW bi lako mogao da dostigne i brendove poput Honde i Yamahe kada je u pitanju ukupan broj prodatih dvotočkaša. Nije tajna da BMW već godinama ostvaruje vrhunske prodajne rezultate samo na temelju motocikala velike zapremine, a što će mu tek doneti skuteri i motocikli male zapremine.

Download BMW in Ovi Store now.

VIDEO: Rolls-Royce izložba u BMW Muzeju

Download BMW in Ovi Store now.

BMW pitanje na Facebooku

I dok proizvođači automobila svoje buduće novosti predstavljaju u obliku teasera, zatamnjenih fotografija ili videa, BMW je ovoga puta odlučio da postavi pitanje.
Naime, na nemačkoj Facebook stranici proizvođača iz Minhena osvanula je ilustracija sa pitanjem, "Koji BMW je prikazan ovom ranom skicom?". Očekivano, na odgovore nije trebalo dugo čekati, a tokom prvih 12-ak sati ovaj post ih je prikupio preko 500.
O kom BMW-u se zaista radi? Serija 3 Gran Turismo bi mogao da bude jedan od prvih odgovora, pogotovo ako pogledmao prednja svetla. Ipak, možda su Bavarci počeli pripremati novitet i u nekom višem segmentu? Procenite sami.

Download BMW in Ovi Store now.

Delta Motors ima specijalnu ponudu za BMW Serije 5 i BMW X3

Delta Motors je u saradnji sa BMW Financial Services pripremio finansijsku ponudu prilikom kupovine BMW vozila. Posebno izdvajamo ponudu za BMW Serije 5 i BMW X3 sa  kamatnom stopom od 4.99%.
Moć, elegancija i dinamičnost su glavne karakteristike BMW Serije 5. Uz njega je vaša bezbrižnost duplo duža, tako da možete u potpunosti da se prepustite čarima vožnje.
BMW X3 je automobil koji vam daje dovoljno prostora za kretanje i omogućava vam da doživite čisto zadovoljstvo u vožnji – u svakoj situaciji, na svakoj podlozi, uvek udoban i siguran.
Kupovinom vozila, BMW svakom kupcu obezbeđuje 4 benefita koji obuhvataju:
- 4 godine garancije, 4 godine besplatnog redovnog održavanja ili predjenih 100.000 km, mogućnost zamene vozila po sistemu staro za novo i odlične uslove finansiranja.
Ukoliko ste čekali pravi momenat za kupovinu, posetite BMW salon u Radničkoj 8 i odaberite model koji želite.

PR Delta Motors

Download BMW in Ovi Store now.
«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 248 249 250  Sledeći»