Cene za BMW 6 Series Gran Coupe u Nemačkoj


Nakon objavljivanja prvih zvaničnih slika i detalja o BMW-u 6 Series Gran Coupe, saopštene su i cene za ovaj model.

BMW 6 Series Gran Coupe će tako u Nemačkoj startovati po ceni od 79.500 evra (sa uračunatim tamošnjim porezom), pa naviše.

Cenovnik izgleda ovako:

640i Gran Coupe – 79.500 evra

650i Gran Coupe – 92.600 evra

650i xDrive Gran Coupe – 96.000 evra

640d Gran Coupe – 83.000 evra

Više o "šestici" Gran Coupe možete pročitati OVDE, a nekoliko videa možete pogledati OVDE.

Izvor- Autoblog.rs 

Download BMW in Ovi Store now.

Video : BMW serije 6 sa Vossen felnama


Specijalizovana firma za proizvodnju felni po meri na internetu je predstavila snimak sa starim ali i te kako atraktivnim BMW-om serije 6. BMW na snimku ima 20-inčne alu felne sportskog izgleda, nazvane VVS.CV3 Concave Wheels.
6-ica na snimku je model 645i sa 4,4 litarskim V8 motorom koji razvija 333 KS. Ljudi iz Vossena tvrde da njihove felne značajno utiču na izgled ovog modela.

Download BMW in Ovi Store now.

BMW 6 Gran Coupe uslikan u javnosti


BMW serija 6 Gran Coupe je predstavljen tokom prošlog vikenda, a pre par dana su se mogli videti prvi modeli bez zaštitinih folija kako krstare ulicama. 


Više informacija o ovom modelu možete pročitati OVDE.

Download BMW in Ovi Store now.

VIDEO : The new BMW 6 Series Gran Coupe

Download BMW in Ovi Store now.

BMW serija 6 Gran Coupe - M Sport paket

 


Sigurno ste već čuli ili proičitali da je BMW predstavio svoj novi model, seriju 6 Gran Coupe. Ono što možda niste znali je da će se u ponudi od samog početka prodaje ovog modela naći i model sa M-Sport paketom opteme.


Oni koji se budu odličili da kupe seriju 6 Gran Coupe sa M Sport paketom će dobiti sledeće : M aerodinamički paket u koji spadaju novi izmenjeni branici i pragovi, nova LED svetla za maglu, "dark chrome" izduvne cevi, set novih 19-inčnih ili 20-inčnih alu felni, crna kočiona klešta, za model 650i Gran Coipe u ponudi će biti i novi sportski izduvni sistem. Što se boja eksterijera tiče u ponudi će se naći "Carbon Black metalic" i "Imola Red" boje. Takođe i unutrašnjost će dobiti neke nove detalje kao na primer M sportska kožna sedišta sa alkatarom, M kožni volan, M odmorište za nogu vozača, dosta aluminijumskih detalja, M oznake u enterijeru kao i mnogo toga drugog.

Ukoliko želite da pročitate više detalja o novom BMW-u serije 6 Gran Coupe kliknite OVDE.

Download BMW in Ovi Store now.

FOTO TEST : BMW 6 Gran Coupe vs. Audi A7 vs. Mercedes-Benz CLS


BMW je predstavio svoj najnoviji model, seriju 6 Gran Coupe. Ovaj prvi BMW-ov kupe sa četvoro vrata će se u prodaji naći sredinom sledeće godine i glavni konkurenti će mu biti Audi A7 i Mercedes CLS.

U ponudi će se nalaziti tri različita modela,  BMW 640i, 650i (650i xDrive) i 640d.  Tačna cena za sada nije poznata ali se očekuje da cena modela sa osnovnim paketom opreme bude oko 80.000 eura. Više informacija o novom BMW-u serije 6 Gran Coupe pročitajte OVDE.
Pogledajte dobro ove slike i sami prosudite koji je najbolji i najlepši Laughing.Download BMW in Ovi Store now.

VIDEO: BMW 6 Series Gran Coupe

Više o novom BMW-u serije 6 Gran Coupe možete pročitati OVDE.

Download BMW in Ovi Store now.