BMW 650i Coupe by Hamann


Hamann u svojoj ponudu uvrstio i tjuning paket za novi BMW serije 6 Coupe.

Hamann je za BMW 650i spremi nekoliko različitih setova aluminijumskih felni, a pored toga i modifikovano ogibljenje, novi sportski izduvni sistem od nerđajućeg čelika, aero body paket.

U aero body paket spadaju izmenjeni branici, spojleri, pragovi, zadnji difuzor. Hamann-ova šestica je dobila nova LED dnevna svetla i promenjenu unutrašnjost.

Pojačan je i 4,4 litarski V8 agregat, ali za sada nisu poznati podaci o performansama.

Download BMW in Ovi Store now.

2012 Ženeva: BMW 6 by Lumma Design

 


Lumma Design je na sajmu u Ženevi predstavio svoj novi model Lumma CLR 600GT baziran na BMW-u serije 6, tačnije na modelu 650i Cabriolet.
 
Lumma CLR 600GT ima aerodinamički body kit koji između ostalog podrazimeva prednji spojler sa LED dnevnim svetlima, set novih pragova, zadnji difuzor. Tu su i nove Lumma GTB monoblok alu felne, ako i set novih pneumatika Vredestein 255/35-20 napred i 285/30-20 pozadi.
 
Takođe ovaj tjunirani model ima i modofikovano ogibljenje, pa je auto za 20 mm niži od fabričkog modela.

Promenjen je i enterijer u kome preovlađuje bela koža kojom su presvučena sedišta, delovi kontrolne table, vrata...

 

Download BMW in Ovi Store now.

Ženeva 2012: Premijera modela BMW Serije 6 Gran Coupe


BMW je predstavio svoj novi model serije 6 Gran Coupe na salonu u Ženevi. 

Više slika BMW-a 6 Gran Coupe sa salona u Ženevi pogledajte OVDE.

A više informacija o seriji 6 Gran Coupe pročitajte OVDE.

Download BMW in Ovi Store now.

Uslikan BMW M6 Gran Coupe tokom testiranja


Slobodno mogu da kažem da je gotovo sa spekulacijama oko toga da li će BMW napraviti M verziju serije 6 Gran Coupe. Ove slike su razrešile "misteriju".

Pre par dana BMW M6 Gran Coupe je uslikan po prvi put za vreme testiranja. Teško da se može očekivati premijera do kraja ove godine.

Download BMW in Ovi Store now.

BMW 640d xDrive Coupe

 


BMW je proširio svoju ponudu modelom 640d xDrive. BMW 640d xDrive Coupe pokreće 3,0 litarski šestocilindrični dizelaš sa 313KS i 630 Nm obrtnog momenta, koji je uparen sa osmostepenskim automackim menjačem.

Po fabričkim podacima, potrošnja goriva iznosi samo 5,8 litara na 100 km, emisija CO2 je 153 grama po kilometru, a ubrzanje od 0-100 km/h traje 5,2 sekunde.

U paketu su između ostalog i Auto Start-Stop sistem, sistem regeneracije kočione sile i DSC (Dynamic Stability Control).


 

Download BMW in Ovi Store now.

BMW 650i Convertible Lumma CLR 600 GT


Lumma Design je modifikovao BMW 650i Cabrio i nazvao ga Lumma CLR 600 GT. Premijera tjunirane "šestice" najavljena je za Ženevski salon automobila.

Kada je reč o eksterijeru, CLR 600GT karakteriše aerodinamička oprema za karoseriju koja se sastoji od novog prednjeg spojlerasa LED svetlima za dnevnu vožnju, novim pragovima i zadnjeg difuzora. Modifikovano je i ogibljenje pa je auto sada niži za 20mm.

Pored aerodinamičkog paketa tu je i novi sportski izduvni sistem kao i nove alu felne GTB-Monoblock od 20 inča. Takođe je pojačan i V8 motor, a i unutrašnjost je dobila novi izgled.

4,4 litarski V8 motor je pojačan sa 408KS i 600 Nm obrtnog momenta na 490KS i 720 Nm, dok se podaci o maksimalnoj brzini i ubrzanju u vesti ne navode.

Dvobojnu unutrašnjost karakterišu sportski upravljač, koža, alkantara, aluminijumske pedale i nove patosnice.

Download BMW in Ovi Store now.