Video: Autoblog.nl testirao BMW 640d xDrive Coupé sa M-Sport paketom


Download BMW in Ovi Store now.

BMW 650i Shadow Walker by SR Auto Group

 


SR Auto Group je ponudila modifikovani BMW 650i, pa će vlasnici ovog modela dobiti veću mogućnost za individualizaciju svog "ljubimca". Model je nazvan Shadow Walker i izgleda inpresivni.

SR auto Group se odlučila da spoljašnost BMW-a 650i bude mat crne boje koja se savršeno uklapa sa nazivom automobila. Pored mat boje tu su MHT Niche 20-inčne Circuit T04 alu felne koje su takođe crne boje.

Kada je reč o krovu on je u potpunosti sjajan, pri čemu je moguće da je reč i o panoramskom krovu. Kanadska firma za sada nije objavila da li je nešto rađeno sa performansama, mada sam izgled je i više nego dovoljan.

Više slika pogledajte OVDE.

 

Download BMW in Ovi Store now.

BMW serije 6 Coupe by Hartge


Hartge je za BMW serije 6 Coupe pripremio novi paket za "doterivanje". Ovo je drugi projekat ove nemačke firme za novu seriju 6, prvo su predstavili paket za Cabrio model.
U paketu se nalazi četiri kompleta aliminijumskih felni od 19 do 21 inča, modifikovano ogibljenje koje je auto spustilo za 30mm napred i 25 mm nazad, novi izduvni sistem od nerđajućeg čelika.
Motor je takođe poboljšan, pa tako 4,4 litarski V8 agregat razvija 490 KS, dok model 640i sada raspolaže sa 384 KS, a pojačan je i 640d koji sada ima 362 KS.
Promenjena je i unutrašnjost.

Download BMW in Ovi Store now.