BMW M6 Gran Coupe stiže sledeće godine

BMW je najavo da će M6 Gran Coupe biti zvanično predstavljen javnosti početkom naredne godine. Prema navodima nemačkog proizvođača, potpuno novi BMW M6 Gran Coupe će biti predstavljen u pomenutom vremenskom okviru, ali nije saopšten događaj na kojem će se to desiti.
Glasine sugerišu da bi pomenuti događaj mogao biti ili sajam automobila u Detroitu, ili sajam u Ženevi. BMW navodi da će M6 Gran Coupe biti na tržištu kao model za 2014. godinu, što znači da će se na tržištu pojaviti tokom 2013.
Potpuno novi BMW M6 Gran Coupe će pokretati isti motor koji se koristi u okviru M5 modela, 4.4L V8 sa M Twin Power Turbo tehnologijom, ali za razliku od M5, M6 Gran Coupe će imati više od 560ks snage. S63T motor kompanije BMW će biti uparen sa kompanijinom DCT transmisijom, ali proizvođač nije naveo da li će dostupna biti i manuelna opcija.

Download BMW in Ovi Store now.

Video : BMW M6 Safety CarViše slika možete pogledati OVDE.

Download BMW in Ovi Store now.

AC Schnitzer BMW 6 Series Gran Coupe

Nemačka tjuning kompanija AC Schnitzer u svoju bogatu ponudu uvrstila i tjuning paket za BMW 6 Gran Coupe.
U paket spadaju : AC Schnitzer styling kit, novi sportski izduvni sistem sa hromiranim izduvnim cevima, sportske opruge, jači kočni sistem, više kompleta različitih alu felni od 19, 20 i 21 inča, dorađena unutršanjost, AC Schnitzer volan, aluminijumske pedale, patosnice..., kao i paketi za pojačnje motora.
3,0 litarski turbo šestocilindraš u modelu BMW 640i Gran Coupe pojačan sa 320KS na 360KS, a 3,0 litarski dizelaš u BMW-u 640d Gran Coupe sa 313KS na 360KS.
Više slika pogledajte OVDE.

Download BMW in Ovi Store now.