Špijunske slike : BMW 6 Gran Coupe

 

 


 

 

Download BMW in Ovi Store now.

IAA 2011: BMW serije 6 M Sport

 


I BMW serije 6 sa M Sport paketom jeimala svoj debi na ovogodišnjem salonu u Frankfurtu. M Sport paket daje veću agresivnost ovom modelu. Paket između ostalog sadrži novi prednji branik sa većim otvorima za vazduh, nove pragove, zadnji branik sa integrisanim difuzorom drugačije boje...

Unutrašnjost možda čak ostavlja i najjači utisak, tu su prelepa presvučena prevrnutom kožom, nasloni za glavu i obodi sedišta su od obične kože, kojim je presvučen i veći deo kontrolne table. Naravno tu je i M Sport volan, kao i Bang & Olufsen stereo sistem...
 

Download BMW in Ovi Store now.

IAA 2011: BMW serije 6 Individual

 


BMW je izabrao seriju 6 kako bi prikazao štavlasnici mogu dobiti preko BMW programa prilagođavanja. Na tom delu štanda se nalaze dve fantastične "šestice", beli kupe i crni kabriolet.

Serija 6 Coupe je ofarbana u Brilliant White Metallic boj, a unutrašnjost je u Amaro Brown dezenu.

 

Druge posebne opcije za ovaj model su: 

  • BMW Individual delove od finog drvet, dostupne u tri boje ( javor, crveno i tamno braon)
  • BMW Individual drvenu ivicu volana
  • BMW Individual pragove 


BMW 6 kabriolet metalik crne boje ima unutrašnjos u dve boje, kontrolna tabla je klavir crne boje dok su sedišta, centralna konzola, obloge vrata u opal beloj boji.


A evo šta se sve nalazi u ponudi za dodatnu opremu.Download BMW in Ovi Store now.

BMW 6 Cabrio by Hamann

 
Nemački tjuner Hamann će na predstojećem 64. sajmu automobila u Frankfurtu predstaviti svoj tjuning paket za BMW serije 6 Cabio. U odnosu na fabrički model Hamann-ova "šestica" će imati nove felne, promenjenu unutrašnjost i spoljašnost.

U tjuning paket spada body kit koji podrazumeva novi prenji branik sa LED dnevim svetlima, sportski dinamički prednji spojler, novi zadnji difuzor, spojler na poklopcu prtljažnika kao i Hamman pragove. U paketu ponude se nalazi i više tipova alu felni.

Pored toga možete dobiti i poboljšane performanse, pa će se snaga motora povećati na 510 KS. Takođe u ponudi je i Hamann sportski izduvni sistem sa četiri izduvne cevu od nerđajućeg čelika.

Što se tiče unutrašnjosti u ponudi je enterijer sa detaljima od najfinije kože, aluminijumske pedale i nove patosnice.

Download BMW in Ovi Store now.

BMW 650i by AC Schnitzer

 

 
AC Schnitzer će sledeće nedelje, pored tjuniranog BMW-a 1M Coupe, predstaviti tjuning verziju serije 6, na salonu u Frankfurtu.

 

 

Tjunirani model je baziran na modelu 650i, i sanga mu je povećana sa fabričkih 407KS na 540KS.


U bodi kit spadaju novi prednji spojler, nova maska hladnjaka, promenjeni zadnji branik.
 
Takođe poboljšane su i kočnice, pa se umesto sdandardnih nalaze nove sa 8-klipnim čeljustima napred. Auto je dodatno spušten Schnitzer-ovim oprugama, a tu su i nove 21-inčne felne.
 
U unutrašnjosti je promenjen volan, stavljene su aluminijumseke papučice i još nekoliko detalja od aluminijuma.Download BMW in Ovi Store now.

Alpina B6 Biturbo Cabriolet

 

 
Kultni BMW tuning stručnjaci iz Alpine objavili su slike tjuniranog BMW-a B6 biturbo Cabrio, koji se temelji na najnovijoj generaciji serije 6 Cabrio.
Alpina B6 će imati 4,4 litarski V8 agregat koji razvija 507 KS pri 5.500 obrtaja u minuti. Alpina je izvukla dodatne konje uz pomoć novog twin-turbo sistema. Trenutno najsnažnija fabrički model je model 650i, koji iz 4,4 litarskog V8 TwinPower Turbo motora izvlači 407KS i 600 Nm obrtnog momenta. Dakle snaga motora je povećana za 100 KS.
Alpina B6 2012 dolazi opremljena sa 8-stepenskim automatskim mjenjačem. Preliminarni podaci govore da je najveća vrzina 311 km/h. Ubrzanje do 100 km/h takođe je poboljšano u odnosu na standardni BMW serije 6 i iznosi 4,8 sekunde.
Osim poboljšanih performansi, Alpina B6 Cabrio dolazi i s nekoliko aerodinamičkih poboljšanja. Prednji spojler je dobio neke elemente od ugljičnih vlakana, a izmenjen je i fabrički izduvni sistem, pa tako B6 ima Akrapovič izvuni sistem što nam govori da će imati izvrstan zvuk.
Alpina B6 Bi-Turbo Cabriolet se neće pojaviti u Frankfurtu ovog meseca, tako da njegov debi možemo očekivati na Geneva Motor Show-u iduće godine.

 

Download BMW in Ovi Store now.

Novi promo snimci BMW-a seriej 6

 
 
 

Download BMW in Ovi Store now.