BMW predstavlja specijalnu ediciju Serije 6 - Frozen Brillian White Edition

Nova specijalna verzija BMW-a serije 6 Cabrio nosi naziv Frozen Brilliant White Edition, a dostupna je u verzijama 650i (sa zadnjim pogonom) i kao 650i xDrive sa 4x4 pogonom.
Serija je ograničena na samo 100 primeraka, a cena iznosi 106.695, odnosno 110.095 američkih dolara.
Kupcima će ovakva "šestica" biti na raspolaganju od sledećeg meseca, a ističe se BMW Individual Frozen Brilliant White bojom, Frozen Black retrovizorima, crnim "bubrezima", 20-inčnim Ferric Gray / gloss M alu točkovima, crnom Nappa kožom, BMW-ovom novom Dynamic Digital instrument tablom, M Sport i Executive paketima, a xDrive verzija ima i Cold Weather paket.
Takođe, BMW je za severnoameričko tržište najavio da će BMW M6 modelske godine 2014  (u Coupe, Cabrio i Gran Coupe varijantama) dobiti i opcioni manuelni šestostepeni menjač (i to kao besplatnu opciju), M karbon keramičke kočnice kao opciju za sve M6 verzije, kao i najnoviju generaciju BMW iDrive sistema u verzijama 640i, 650i i M6.

Download BMW in Ovi Store now.

AC Schnitzer BMW serije 6 Gran Coupe i BMW serije 3 Touring

 

AC Schnitzer je predstavio novi tjuning paktet za BMW seruju 6 Gran Coupe i seriju 3 Touring koje će predstaviti na predstojećem salonu automobila u Ženevi.
Vlasnicima BMW-a serije 6 Gran Coupe će biti ponuđen AC Schnitzer styling kit u koji spadaju novi sportski izduvni sistem, jači kočioni sistem, sportske opruge, novi kompleti alu felni, modifikovan unutrašnjost (AC Schnitzer volan, aluminijumske pedale, patosnice)...
Za sada se ne zna da li će u ponudi biti i tjunirani motori, ali već je poznato da u svojoj ponudi AC Schnitzer ima paket za 3,0 litarski turbo šestocilindraš u modelu BMW 640i Gran Coupe koji je sa 320KS pojačan an 360KS, kao i 3,0 litarski dizelaš u BMW-u 640d Gran Coupe pojačan sa 313KS na 360KS.
Što se tiče nove serije 3 Touring, ona je dobila novi AC Schnitzer aerodinamički paket (prednji i  zadnji krovni spojler...), sportski izduvni sistem, komplete novih alu felni, nove opruge, unapređeni enterijer, AC Schnitzer natpis na bokovima...
Motori u seriji 3 su ranije poboljšani pa tako je model 328i pojačan na 294KS, BMW 335i na 360KS, BMW 318d na 171KS, a BMW 320d na 218KS.
Cena za sada nije poznata.

 

Download BMW in Ovi Store now.

3D Design BMW 6 Series Gran Coupe

Japanski tjuner 3D Design sada nudi novi program za doterivanje BMW-a serije 6 Gran Coupe.
Aero body paket sadrži novi prednji spojler, zadnji difuzor i spojler na prtljažniku, novi izduvni sistem od nerđajućeg čelika (izduvne cevi po 100 mm), točkove od 19 i 20 inča, kao i nove pedale.

Izvor: AutoBlog.rs

Download BMW in Ovi Store now.

Hamann BMW 6-series Gran Coupe

Hamann Motorsport je u avgustu sa jednim renderom i kratkim saopštenjem najavio svoj novi tjuning paket za BMW-serije 6 Gran Coupe, a sada su objavljeni novi detalji i komplet zvaničnih fotografija.
BMW serija 6 Gran Coupe je tako dobio Hamann Motorsport aero body kit (izmenjeni prednji branik sa spojlerom, set pragova, zadnji difuzor, spojler na prtljažniku, hauba od ugljeničnih vlakana...), komplet novih felni (uključujući i ANNIVERSARY EVO HYPER BLACK od 21 inča sa gumama 255/30ZR21 i 295/25ZR21), sportski izduvni sistem, modifikovano ogibljenje, kao i doterani dvobojni kožni enterijer.
Za sada je još poznato da se planiraju i paketi za pojačanje motora ali detalji tek slede.

Download BMW in Ovi Store now.

Hamann BMW 650i Coupe

Hamann je ponudio i novi tjuning kit za BMW serije 6 Coupe sa M Sport paketom.
Hamann-ov program za ovaj model  između ostalog podrazumeva novi prednji spojler, set pragova, izmenjeni zadnji branik, spojler na prtljažniku, modifikovano ogibljenje, kao i set novih alu točkova.
Cena za sada nije poznata, a više slika možete pogledati OVDE.

Download BMW in Ovi Store now.

BMW Individual X6 Performance Edition i BMW 6 Series Coupe Frozen Silver Edition

BMW je najavio nove specijalne edicije modela X6 i serije 6 Coupe, i to samo za američko tržište.
To su Individual X6 Performance Edition (biće napravljena ograničena serija od samo 100 komada čija isporuka startuje sredinom decembra) i BMW 6 Series Coupe Frozen Silver Edition koja će biti još eksluzivniji budući da će biti ponuđeno samo 55 primeraka (od sredine januara sledeće godine).
50 od 100 komada čini model BMW X6 xDrive35i (cena u SAD-u iznosi 81.695 tamošnjih dolara), a ostalih 50 komada čini BMW X6 xDrive50i po ceni od 92.895 dolara.
Ovaj X6 ima M Performance Package (podrazumeva plus od 15KS i 40 Nm kod modela X6 xDrive35i, a 40KS i 40 Nm više kod modela X6 xDrive50i), zatim Pearl Silver metalik boju, 20-inčne alu točkove, crne izduvne cevi, sportska sedišta sa crnom alkantarom i kožom (prošiveno Sakhir Orange koncem), detalje od ugljeničnih vlakna, kao i Premium, Cold Weather i Technology Pakete.
X6 xDrive50i je takođe dobio i LED prednja svetla i Premium Sound Package.
Što se tiče serije 6 Coupe Frozen Silver Edition, u ponudi su verzije 650i Coupe po ceni od 99.295 dolara i 650i xDrive Coupe koji košta 102.695 dolara.
"Šestica" se u ovom izdanju između ostalog ističe "Frozen Silver" bojom, crnim retrovizorima i difuzorom, M Performance bi-color točkovima od 20 inča, M Sport Package-om, aero kit-om, M volanom, alkantarom u enterijeru, sportskim izduvnim sistemom, crnim kočionim kleštima, Black Nappa kožnim enterijerom, a tu su i head-up display (HUD) i volan sa grejanjem.
Izvor: AutoBlog.rs

Download BMW in Ovi Store now.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14  Sledeći»