Kelleners Sport BMW M5 KS5-S

Nemački Kelleners Sport je za novi BMW M5 pripremio tjuning kit, nazvan KS5-S.
Aero body pkaet sadrži elemente od ugljeničnih vlakana (prednji spojler, kućišta retrovizora, spojler na prtljažniku, zadnji difuzor), a tu su i set pragova, Hamburg mat crni alu felne od 20 inča sa gumama Michelin Pilot Super Sport, kao i zduvni sistem od nerđajućeg čelika.

Download BMW in Ovi Store now.

Vidoe : Slupan još jedan BMW M5 F10Inače BMW M5 pripada DJ Headhunterz-u. Pogledajte kako ga je vozio pre udesa :

Download BMW in Ovi Store now.

BMW 545i sa Vossen felnama


Kompanija Vossen Wheels predstavila je novi set aluminijumskih felni za BMW serije 5 nazvan VVS-CV2.

Reč je o 20“ felnama sa brušenom spoljnom stranom i ispolirano koje poseduju Vossen logo u sredini. Pomenute felne su odlično rešenje kojim možete da svoj BMW sedan pretvorite u spušteni kruzer model.

Pored novih felni BMW 5 nije dodatno tjuniran i dobio je samo zatamljena stakla. Inače pokreće ga 4,4 litarski V8 motor snage 333KS.

Download BMW in Ovi Store now.

Video : "Plesanje" BMW-a M5 (F10) na mokroj stazi


Download BMW in Ovi Store now.

G-Power BMW M5 HURRICANE RRs sa 830KS

G-Power Hurricane koji je baziran na BMW-u M5 (E60) već je proglašavan najbržom limuzinom na svetu još 2010-te. Može postići brzinu od 372 km/h koristeći svoj kompresorski V10 motor. Upravo je ovih dana 100-ti G-Power Hurricane napustio radionicu u Autenzellu, što znači da je potražnja za ovim čudovištem stvarno visoka. 
G-Power je rešio da obeleži ugradnju svog 100-tog HURRICANE power kit-a u M5, pa je tim povodom predstavljen još jači model - M5 HURRICANE RRs.
Prebacivanjem na Alfa-N sistem upravljanja motorom, motor sada može razviti 830 KS, što je za 30 KS više od "običnog" G-Power M5 Hirricane-a, između 7.500 i 8.000 o/min, a najveći obrtni moment je 800 Nm. Dva ASA T1-313 super turbo punjača zamenjena su većim ASA T1-316. Elektronska kontrolna jedinica dizajnirana od strane G-POWER-a omogućava i dodatnu treću pumpu za gorivo, koja garantuje pouzdan dotog goriva u svim uslovima.
G-Power kaže da M5 Hurricane RRs ubrzava od 0 do 100 km/h za 4,3 sek., do 200 km/h za 9,1 sek., a do 300 km/h za 25,2 sek.,  a može postići najveću brzinu od 370 km/h.
U paketu su između ostalog BI-Kompressor „Sporty Drive“ supercharging system, modifikovano ogibljenje, komplet 20-inčnih SILVERSTONE DIAMOND točkova i novi high-performance kočioni sistem (opciono i keramičke kočnice).

Download BMW in Ovi Store now.