Novi promo video: BMW M5

 


Više o novom BMW-u M5 možete pročitati OVDE.

 

Download BMW in Ovi Store now.

Slike BMW-a serije 5 GT sa M-Sport paketom

 

  
 
  

 

Download BMW in Ovi Store now.

Tri žene u pokušaju da spasu BMW M5 od huligana (Video)

 
Pre par dana sam postavi članak sa dva videoklipa na kojima se vidi kako tokom nemira u Vankuveru navijači pale BMW M5. Sada vam predstavljam još dva nova klipa na kojima se vide 3 devojke u pokušaju da spreče paljenje BMW-a. 
 

Download BMW in Ovi Store now.

VIDEO : BMW M5 zapaljen tokom nereda u Vankuveru

Šta reći sem TUGA!!!!!!!!!!!

 

Download BMW in Ovi Store now.

BMW M5 F10 - serijski vs koncept model

 
BMW ima dobru naviku uvođenja serijske verzije vozila koja je vrlo slično konceptnoj formi. To važi i za danas predstavljenu verziju BMW-a M5 F10, ali male izmene ipak postoje.
U nastavku vam donosim nekoliko fotografija koje prikazuju konceptni primerak i serijski model, a vi pokušajte naći tri sitne razlike. Za one koji nemaju strpljenja upoređivati slike, reći ćemo da je najuočljivija razlika u felnama. Sjajne crne felne na koncept modelu zamenjene su srebrnim. Od ostalih vizualnih razlika uočavamo glatke i manje retrovizore koji nisu bili prisutni na koncept verziji, kao i agresivnije bočne spojlere na serijskom modelu. Više o serijskoj verziji, koja je predstavljena danas, pročitajte OVDE.
 
 
 
 

Download BMW in Ovi Store now.

Novi BMW M5 : zvanične slike serijskog modela

 
Pre planiranog lansiranja, objavljene su službene fotografije BMW M5 F10, a objavio ih je nemački magazin AutoZeitung. Serijska verzija prvo zvanično pojavljivanje imati na M Festivalu, 23. juna na Nirburgringu (videće ga naravno i posetioci Salona u Frankfurtu koji se održava u septembru).
 
Za razliku od starog E60 M5 sa V10 motorom od 507KS, novi M5 ima 4,4 litarski V8 twin-turbo agregat koji raspolaže sa 412 kW/560KS i 680 Nm obrtnog momenta. 
 
Novom BMW-u M5 F10 će trebati 4,4 sekunde da postigne 100 km/h, odnosno 13 sekundi da  stigne do 200 km/h. Isto kao i stari BMW M5 E60, M-Package donosi maksimalnu brzinu od 305 km/h.
 
Novi M5 standardno dolazi sa sedmostepenom DCT transmisijom sa duplim kvačilom, a kasnije bi trebalo da dobije i šestostepeni manuelni menjač. Odnos težina/snaga iznosi 3,3 kg po 1KS.
 
Uz nove performanse ide i atraktivniji izgled spoljašnjosti, sportskiju unutrašnjost (sa Head-Up displejom), jači kočioni sistem, M sportski izduvni sistem, modifikovano ogibljenje, Active M-diferencijal i torque vectoring... 
 
Novi M5 će standardno imati točkove od 19 inča  a opciono i od 20 inča. M5 na slikama je inače u Monte Carlo Blue boji, a točkovi su od 20 inča sa gumama 265/35 ZR 20 napred i 295/30 ZR 20 pozadi.
 
Novi BMW M5 bi u Nemačkoj trebalo da košta oko 100.000 evra.

Download BMW in Ovi Store now.
«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11  Sledeći»