U Kini snimljen BMW serije 5 facelift

Pojedini kineski sajtovi su objavili nekoliko slika nemaskiranog test primerka blago restilizovane BMW-ove serije 5 (F10).
Tačnije, u pitanju je BMW 535 Li, dakle produžena verzija "petice" za kinesko tržište, dok se premijera očekuje u aprilu, na Salonu automobila u Šangaju.
Vizuelne izmene i nisu velike, pa se sve svodi na doterani "nos" automobila, blago doterana svetla (uz opciona adaptivna LED svetla), veća svetla za maglu, modifikovane branike, nove izduvne cevi, a očekuju se i novi alu točkovi i osvežena unutrašnjost.
Dok se u paleti motora za kinesko tržište ne očekuju novine, u Evropi će se pojaviti nekoliko novih verzija, uključujući i povratak baznog BMW-a 518.
Istovremeno sa obnovljenom "peticom" sedan, pojaviće se i doterani BMW serije 5 Touring i "petica" Gran Turismo.

Izvor:  Autoblog.rs

Download BMW in Ovi Store now.

Specijalna ponuda za BMW 520d

Delta Motors je od 10.11 .2012. pripremio najnovije pogodnosti za limuzinu BMW Serije 5.
Reč je o akcijskoj ponudi sa veoma atraktivnim uslovima finansiranja po kojoj je BMW 520d model dostupan sa kamatom od 3.99%.
U toku je i kampanja „4 GODINE KAO STANDARD“ koja podrazumeva garanciju i besplatno servisiranje svih BMW modela na 4 godine i povoljne uslove otkupa korišćenih vozila i izuzetne uslove finansiranja.
Specijalna ponuda za ograničen broj vozila.
Ponuda traje dok traju zalihe.

* Preuzmite pdf sa specifikacijama vozila i dodatnim informacijama

PR Delta Motors

Download BMW in Ovi Store now.

IND BMW M5 (F10)

IND je sada promovisao poboljšani BMW M5 (F10) koji je dobio pojačanje motora (u vesti se ne navodi konkretan podatak a za pojačanje je zadužen AMS Performance), aerodinamičke elemente, novi izduvni sistem, jače kočnice i dorađeni enterijer.
IND BMW M5 je između ostalog dobio krov od ugljeničnih vlakana, 3D Design aero body kit (prednji spojler, zadnji difuzor, spojler na prtljažniku), modifikovano oslanjanje, Eisenmann izduvni sistem, BBS FI felne, CarboTech kočnice, Recaro Profi SPA sedišta, 3D Design aluminijumske pedale, kao i Lamborghini Balloon White eksterijer.
Više slika možete pogledati OVDE.

Download BMW in Ovi Store now.

BMW serija 3 Touring i serija 5 Touring sa M Performance delovima

BMW u svojoj ponudi ima i novu seriju 3 Touring (F31) i seriju 5 Touring (F11) sa M Performance delovima.
To znači da je serija 3 Turing sa M Performance delovima između ostalog dobila trkačke trake, M točkove, gloss black "bubrege", prednji spojler od ugljeničnih vlakana, zadnji difuzor, nove pragove, retrovizore od ugljeničnih vlakana, sportski podešeno ogibljenje, jače kočnice, kao i doterani enterijer (M volan, alkantara, pedale od nerđajućeg čelika, elementi od ugljeničnih vlakana...).
BMW serija 5 sa BMW M Performance delovima se između ostalog ističe aerodinamičkim kit-om, kućištima retrovizora od ugljeničnih vlakana, gloss black "bubrezima", M točkovima od 20 inča, modifikovanim ogibljenjem i doteranim enterijerom (M volan, alkantara, pedale od nerđajućeg čelika...).
U ponudi je i BMW M Performance Power Kit za četvorocilindrične dizel motore u modelima 320d i 520d (snaga je sa 135 kW/184KS povećana na 147 kW/200KS i 420 Nm).
Izvor – Autoblog.rs

Download BMW in Ovi Store now.

Video: BMW 5 F10 sa Vossen Concave 20-inčnim felnamaDownload BMW in Ovi Store now.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11  Sledeći»