Nedelja, Februar 19, 2012

BMW serija 3, serija 1 i serija 5 sa M Performance delovima


BMW je svojim dilerima u Evropi nedavno već predstavio novu seriju 3 sa M Performance delovima, dok će šira javnost ovakvu "trojku" moći da upozna početkom marta na Salonu automobila u Ženevi.
To znači da je serija 3 sa M Performance delovima između ostalog dobila crne trkačke trake, M točkove, gloss black "bubrege", prednji spojler od ugljeničnih vlakana, zadnji difuzor, nove pragove, retrovizore od ugljeničnih vlakana, sportski podešeno ogibljenje, jače kočnice, kao i doterani enterijer (M volan, alkantara, pedale od nerđajućeg čelika, elementi od ugljeničnih vlakana...).
Takođe, u Ženevi će biti izloženi i BMW 125i sa M Performance delovima i Serija 5 sa M Performance delovima.
Ovakav BMW 125i (pod haubom ima 2,0 litarski četvorocilindrični TwinPower Turbo benzinac sa 160 kW/218KS i 310 Nm obrtnog momenta) odlikuju BMW M Performance aerodinamički paket, gloss black "bubrezi", kućišta retrovizora od ugljeničnih vlakana, 19-inčni BMW M Performance alu točkovi, BMW M Performance kočioni sistem, BMW M Performance trake, BMW M Performance volan, BMW M Performance pedale od nerđajućeg čelika, alkantara u enterijeru...

BMW serija 5 sa BMW M Performance delovima se između ostalog ističe aerodinamičkim kitom, kućištima retrovizora od ugljeničnih vlakana, gloss black "bubrezima", M točkovima od 20 inča, modifikovanim ogibljenjem i doteranim enterijerom (M volan, alkantara, pedale od nerđajućeg čelika...).

U ponudi će biti i BMW M Performance Power Kit za četvorocilindrične dizel motore u modelima 120d, 320d i 520d (snaga je sa 135 kW/184KS povećana na 147 kW/200KS i 420 Nm).


Izvor– Autoblog.rs

Download BMW in Ovi Store now.

Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me