Nedelja, Novembar 25, 2012

BMW serije 3 osvojio nagradu Auto Trophy 2012

Čitaoci nemačkog magazina Auto Zeitung proglasili su novi BMW serije 3 i BMW serije 1 Cabrio svojim favoritima. Reklamna kampanja za BMW serije 5 je proglašena najboljom u svojoj kategoriji pa je osvojila nagradu Best Advertising.
U sklopu nagrade Auto Trophy 2012, novi BMW serije 3 proglašen je najpopularnijim automobilom u svojoj kategoriji, dok je BMW serije 1 Cabrio pobedio unutar svoje kategorije. Nagrada Best Advertising osvojena je za reklamnu kampanju u kojoj je glavni "glumac" bio BMW serije 5 Touring.
Izvanredni rezultati koje je time postigla marka BMW zaokruženi su i uspehom brojnih drugih BMW-ovih modela kao što su serija 6 Gran Coupe, serija 5, serija 7 i X1 koji su se svi redom našli među prva tri osvojena mesta zahvaljujući glasovima čitalaca, a svaki unutar svoje kategorije.
Pobeda u okviru svoje kategorije u sklopu nagrade Auto Trophy, druga je ponovo osvojena nagrada za novi BMW serije 3 u kratkom vremenskom periodu. Ista je usledila nakon što je novi BMW serije 3 glasovima čitalaca Bild am Sonntag osvojio nagradu Zlatni volan.

Download BMW in Ovi Store now.

Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me