Takičenje ko će više držati ruku na BMW-u serije 1 u Kini


U Kini nedavno održano takmičenje koje je organizovano kao promocija novog programa prodaje nekretnina.
Suština igre je bila u tome da učesnici što je moguće duže izdrže držeći ruku na BMW automobilu Serije 1. Pobednik bi bio onaj koji najduže bude mogao da drži ruku na vozilu. Takmičenje se malo otelo kontroli obzirom da je od 120 prijavljenih uzelo učešće a pobednik je dobijen tek posle 87 sati.
Pobednik međutim nije dobio pomenuti BMW u trajno vlasništvo, već će morati da ga vrati nakon pet godina. U svakom slučaju, uprkos tome što BMW nije imao ništa sa organizovanjem ovog takmičenja može biti zadovoljan koliko Kinezi vole ovaj brend.

Download BMW in Ovi Store now.

Najavljen BMW serije 1 sedan


BMW je novu seriju 1 prvo predstavio u hatchback verziji sa 5 vrata, nedavno su objavljene slike verzije sa troja vrata (imaće premijeru početkom juna na Salonu u Lajpcigu), a sada su se pojavile i informacije o seriji 1 u klasičnoj sedan verziji sa četvoro vrata.
Buduća serija 1 sedan (naravno, sa zadnjim pogonom) se opisuje kao duhovni naslednik nekadašnje serije 3 E30, u prodaji će se pojaviti 2015. godine i biće namenjena pre svega tržištima Severne Amerike i Kine.
"Jedinica" sedan će konkurisati budućem Audiju A3 sedan i Mercedesu CLA, ali će pre toga Bavarci kupcima ponuditi naslednike sadašnje serije 1 coupe i cabrio (kodnih oznaka F22 i F23)
U svakom slučaju, serija 1 sedan će u ponudi imati četvorocilindrične i šestocilindrične motore, kao opcija će biti ponuđen i pogon na sva četiri točka, a razmišlja se i o električnoj verziji.
U početku će se ovaj sedan proizvoditi u fabrici u Lajpcigu, u Nemačkoj, a kasnije će proizvodnja možda biti organizovana i u BMW fabrici Shenyang u Kini.

Izvor– Autoblog.rs

Download BMW in Ovi Store now.

VIDEO: Vorsteiner GTS-V paket za BMW 1 M Coupe

Kompanija Vorsteiner je predstavila set delova za BMW Seriju 1 kupe i čak izdala video klip kompletnog tjunerskog projekta. Vozilo će svoj zvanični debi imati na Bimmerfest 2012 događaju 19. maja u Pasadeni, Kalifornija.
Vorsteiner GTS-V paket za "jedinicu" M Coupe sadrži novi prednji spojler, zadnji difuzor i zadnji spojler od ugljeničnih vlakana, kao i set novih točkova od 19 i 20 inča, titanium sportski izduvni sistem (pa ovaj BMW sada ima 11 kW/15KS više od serijskog primerka) i Vorsteiner patosnice.
Više slika možete pogledati OVDE.

Download BMW in Ovi Store now.

VIDEO: BMW 1 M Coupe (JB4 ECU i Akrapovic izduvni sistem) vs BMW M6 Coupe


Download BMW in Ovi Store now.