BMW 1 i 3 Series London 2012 Peformance Edition

 

 
Kako bi ponovo skrenuo pažnju javnosti na činjenicu da je sponzor Olimpijskih igara u Londonu 2012. godine, bavarski BMW je na britanskom tržištu lansirao specijalno Performance Edition izdanje modela serije 1 i serije 3.

Kako je objavljeno još 2009. godine, BMW će biti zvanični auto-moto sponzor Olimpijskih igara, a tada je procenjeno da je vrednost ugovora 40 miliona funti u gotovom novcu i uslugama. BMW će obezbediti oko 4.000 vozila za transport sportista, funkcionera i drugih članova olimpijske zajednice.

Da se vratimo seriji 1 i 3 u Performance Edition izdanju.
"Jedinica" Performance Edition je tako između ostalog dobila M aerodinamički kit, M alu točkove od 18 inča, "dark-chrome" izduvnu cev, M Sport ogibljenje, sportska sedišta u "Royal Blue" boji i prošivena belim koncem, M Sport volan, kao i London 2012 oznake.

Auto je dotupan u verzijama 116i, 116d i 118d, u varijantama sa 3 i 5 vrata, a cene startuju od 19.530 funti, koliko košta BMW 116i Performance Edition sa 3 vrata.

BMW 3 Performance Edition je na raspolaganju kupcima samo kao sedan, i to u verzijama 118i i 118d. U standardnoj opremi se između ostalog nalaze M aerodunamički body kit, alu točkovi od 18 inča, M Sport multifunkcionalni volan, sportska sedišta, hromirana izduvna cev, London 2012 oznake...
 
Cene za ovu "trojku" počinju od 23.195 funti, koliko treba da se plati za BMW 318i Performance Edition Saloon.
 
Na kraju i podatak da se serija 1 i 3 u Performance Edition izdanju mogu dobiti u sledećim bojama: Alpine White, Titanium Silver, Bluewater i Black Sapphire.
 

 

Izvor - AutoBlog.rs 

Download BMW in Ovi Store now.

Music Video: Check my machine - BMW serije 1 kao instrument

Ovo je  prvi muzički film BMW-a. "Check my machine" je filmski projekat koji je kreiran u bliskoj saradnji između BMW-ovog odeljenja za elektronske medije i kreativnih umetnika iz minhena Jonas Imbery i Mirko Borsche. Za produkciju su bili zaduženi Brainstormclub i Eyetrip.


 

Download BMW in Ovi Store now.

BMW 1 M Coupe by Kelleners Sport

 


 

Svima onima koji imaju BMW 1 M Coupe sa standardnom snagom od 340 KS, a nisu zadovoljni tom činjenicom i zahtevaju više tjunerska kuća Kelleners Sport je spremila novi "KS-1S" kit.  

 

 

Kit podrazumeva pojačanje šestocilindričnog motora na 410KS i 550 Nm obrtnog momenta, zatim Kelleners Sport izduvni sistem od nerđajućeg čelika, modifikovano ogibljenje, MS prednji spojler, redizajnirani gril od nerđajućeg čelika, bele retrovizore, bele trkačke trake, set "Berlin" ili "Hamburg" alu felni od 20 inča, a takođe i dorađeni enterijer (koža, alkantara, nove pedale, patonce sa Kelleners Sport logom).

  

Download BMW in Ovi Store now.

BMW serije 1 sa M Sport paketom

 


 

Nakon što je prošlog meseca pustio u opticaj prve zvanične slike i detalje o novoj seriji 1, nemački BMW je objavio i set fotografija nove "jedinice" i sa opcionim M Sport paketom.

Ukratko, M Sport paket za "jedinicu" između ostalog sadrži nove branike (napred sa većim otvorima za vazduh), hromiranu izduvnu cev, nove alu točkove, sportska sedišta, M sportski kožni volan i ručicu menjača, M Sport ogibljenje...

 Na slikama je serija 1 M Sport u "Valencia Orange" i "Estoril Blue" bojama.


 

Izvor - AutoBlog.rs

Download BMW in Ovi Store now.

3ASY DRIVE – MOGUČNOST KUPOVINE AUTOMOBILA SERIJE 1 I 3 SA KAMATNOM STOPOM OD 2.99% I TRI OPCIJE NA KRAJU UGOVORA

Delta Motors Vam u periodu od 01. jula do kraja 2011. godine omogućava da uživate u vožnji BMW automobila serije 1 i 3 uz mogućnost kupovine sa kamatnom stopom od 2.99%, tri opcije na kraju ugovora i sa periodom finansiranja 36 meseci.

 

 

 

BMW automobil serije 1 i 3, najatraktivniji automobili u svojoj klasi, sada mogu biti dostupni svim ljubiteljima bavarskog proizvođača, uz učešće od 25%, sa neverovatnom kamatom od svega 2.99%, periodom finansiranja 36 meseci i tri opcije na kraju ugovora:

 - otkup vozila u celosti jednokratnom uplatom
 - mogućnost da se vozilo ponudi dileru koji je dao buy back u zamenu "staro za novo"
 - mogućnost reprograma rezidualne vrednosti na period od još maksimalno 24 meseca uz standardne uslove lizinga koji tada budu važili.
Posetite Delta Motors salon, uverite se u kvalitet i besprekoran izgled izloženih modela, saznajte i ostale pogodnosti kupovine BMW automobila.

 

Izvor: Delta Motors 

Download BMW in Ovi Store now.

BMW 1 M Coupe by AC Schnitzer

 
BimmerToday je objavio slike BMW-a 1 M Coupe sa točkovima i oznakama nemačkog tjunera AC Schnitzera.

Za sada nema mnogo detalja, ali auto na slikama ima AC Schnitzer Type V alu točkove od 20 inča i Continental gume, dok se pod haubom nalazi šestocilindrični motor za koji se pretpostavlja da je pojačan do 380KS i 520 Nm obrtnog momenta.
 
Zakođe bi trebalo da bude modifikovano ogibljenje i jači kočioni sistem, ali se više inforamacija se očekuje tokom nedelje.

Download BMW in Ovi Store now.

BMW zastupnik na BMW-u 1 M Coupe zaradi 40.000 dolara

  
BMW 1 M Coupe je pun pogodak i hvaljen sa svih strana, naročito nakon odlične ocene od strane Top Geara i Jeremy Clarksona. Međutim, da li je stvarno vredan 40.000 dolara više od preporučene cene? Koliko god volimo automobile i BMW marku, moramo reći ... Nema šanse!
U nastavku vam donosimo cenovnik jednog kalifornijskog zastupnika za BMW.

Sada ostaje nejasno da je li to jednostavno štos da se privuče pažnja i publicitet ili se zastupnik zapravo nada da će prodati automobil po ceni od 94.000 dolara, što je mnogo para za entry-level M. Na cenoviku se može primetiti i MSRP (preporučena maloprodajna cena proizvođača) koja iznosi 54.635 $

Download BMW in Ovi Store now.