Novi Power kit za BMW 135i i BMW 335i


300KS je sasvim dovoljno, ali 320KS je bolje. BMW je zato ponudio Power kit kojim će snagu vašem ljubimcu podignuti za 20KS, i to po ceni od "samo" 599 dolara.
BMW je najavio Performance Power Kit za dva turbo 3,0 litarska 6 cilindarska motora koji se pojavljuju u modelima 135i i 335i, a ovaj kit će moći da se ugradi i u neke X6 modele (proizvedene do 04/2010).
Obrtni moment je povećan na 450 Nm (kada je opremljen sa automatskim menjačem) i 430 Nm (kada je opremljen sa ručnim ili DCT menjačem).
Brže ubrzanje:
0,2 sekunde brže od standardnog 335i modela od 0 do 100 km/h.
0,5 sekunde brže od standardnog 335i modela od 80 km/h do 120 km/h.

Download BMW in Ovi Store now.

IAA 2011 : BMW F20 serija 1 M Sport (slike)

 


BMW je u frankfurtu svetskoj javnosti predstavio i novi model serije 1. BMW uopšte nije štedeo na prostoru pa je ovaj model imao svoj deo štanda gde su se nalazile serije 1 u skoro svim bojama eksterijera.

Neke od tih boja su Alpine White, Crimson Red, Black Sapphire Metallic, Mineral Gray, Glacier Silver, Midnight Blue, i Valencia Orange.

Na štandu se moga videi Black Sapphire Metallic F20 sa M Sport paketom. M Sport paket sadrži M Spoet prednji branik ( koji se sjajno uklapa sa velikim prednjim svetlima), nove pragove, zadnji branik sa integrisanim difuzorom, 18-inčne alu felne...

Unutrašnjost je najimpresivnije deo F20 M Sport-a. M sportska sedišta presvučena kožom i prošivena tako da izgledaju kao da su od mreže. Delovi vrata takođe imaju ovakav dezen. Tu je i dobro poznati M volan kao i pragovi sa istim logoom.
 

 

Download BMW in Ovi Store now.

IAA 2011: Video BMW 1 Series Performance Studie

 


Kao što je najavljeno ranihje ove nedelje BMW je na salonu u Frankfurtu predstavio seriju 1 Performance Studie. BMW je izabrao model 120d kako bi na njemu prikazao neke najnovije i najbolje dodatke i performanse.

Mali dizelaš ima aerodinamilki paket sa nekoliko BMW Performance delova. Sportski paket uključuje prednji i zadnji difuzor, karbonseka kućišta retrovizora, nove pragove, zadnji spojler... Crne dekorativne trake u potpunosti daju sportski izgled ovom modelu i odlično se uklapaju sa tamno sivim BMW Performance alu felnama od 19 inča.

Što se tiče unutrašnjosti 120d ima BMW Performance volan ( sa malim displajom na vrhu), sportske alu pedale, sportske patosnic, puno detalja od karbonskih vlakana ( deo volana, ručke na vratima), ručica menjača je presvučena istom kožom kao i volan. Takođe auto ima i novi audio sistem.

Performanse za modele 10d i 125i (sa N20 motorima) će biti poboljšane u budućnosti.


 

Download BMW in Ovi Store now.

BMW F20 1-series Performance Concept

 
BMW je pripremio atraktivnu studiju na bazi nove serije 1, a ove slike su nastale u Frankfurtu, tokom prezentacije za dilere.

BMW Performance Studie 1-series će moći da vide i posetioci ovogodišnjeg Salona automobila u Frankfurtu (od 15. do 25. septembra), ali konkretniji detalji tek slede.

U svakom slučaju, BMW Performance Studie 1-series je dobio još agresivnije branike u odnosu na BMW seriju 1 sa M-Sport paketom, trkačke trake, kao i nove Performance točkove od (najverovatnije) 19 inča. Za sada nije poznato šta se krije ispod poklopca motora.

Izvor : AutoBlog.rs
 

Download BMW in Ovi Store now.

10 novih promo videa BMW-a serije 1

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Download BMW in Ovi Store now.