Restilizovani BMW Serije 7 najavljen za 2013


BMW je testirao prototip pete generacije serije 7 na ulicama Nemačke. Revidirani model je nešto izmenjen u eksterijeru u odnosu na stari, kao i u enterijeru a jedna od novina je što će imati i hibridni pogon.BMW je dodao LED „traku“ iznad prednjih svetala „sedmici“. Prednji odbojnik je redizajniran a pokazivači pravca su na bočnim retrovizorima. Revidirani zadnji odbojnik zaokružuje glavne izmene kada je spoljašnjost u pitanju.
 
Aktuelna generacije serije 7 je u svojoj trećoj godini života. Osvežena verzija će imati Active Hybrid pogon.Nova serija 7 će imati i revidirani zadnji branik i nova zadnja svetla. Enterijer će biti skromno izmenjen.
Početak prodaje se očekuje sledeće godine.

Download BMW in Ovi Store now.

Prve špijunska slika restilizovanog F01 BMW-a serije 7

 


BMW serije 7 je sudeći po ovim fotografijama spreman za dolazak nove Mercedesove S klase. Naime rukovodstvo firme iz Minhena je odlučilo da dotera svoju limuzinu kako bi i dalje uspešno vodila bitku sa svojim najvećim konkurentom.
Prve špijunske fotografije redizajniranog i potpuno otkrivenog BMW-a serije 7 LCI pojavile su se danas i na prvi pogled izgleda kao da je sedmica uradila fejslifting tretman. Blago zatezanje bora je limuzini serije sedam donelo nešto drugačije branike i zadnji spojler, kao i nove aluminijumske felne i nova svetla sa LED tehnologijom. 

Što se tiče mehaničkih promena, očekuje se više snage od poboljšanih turbo motora , počevši od 740i koji bi mogao raspolagati sa 350 KS, dok bi 750i mogao imati oko 450 KS. Tu je naravno i model 760i koji će pokretati V12 TwinTurbomotor. Svi motori će biti upareni sa ZF osmostepenim automatskim mjenjačem, a očekuje se i par EfficientDynamics odlika kao što je sistem za povraćaj energije pri kočenju, stop-start sistem ...
Tačan datum predstavljanja ove serije 7 još nije objavljen, ali se očekuje da premijeru doživi sledećeg aprila na Salonu automobila u Pekingu.

 

Download BMW in Ovi Store now.

BMW Serije 7 u najnovijem spotu Kylie Minogue (video)

 Ili Kajli Minog mnogo voli BMW ili su ljudi iz marketinga BMW-a radili punom brzinom ovih dana. Drugi put po redu a prvi ove godine pevačica predstavlja neke karakteristike BMW-a u svom videu. U avgustu prosle godine videli smo malu flotu od par modela serije 3 oko nje,a u poslednjem videu oko nje je nova serija 7. 

Ova godina je i predviđena za snažan povratak BMW-a u marketinšku arenu, posebno oko Holivudskih filmova i poznatih zvezda.

 

 

 

 

 

 

 

Download BMW in Ovi Store now.
«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7