Pomozite da izaberemo najbolju boju za novi BMW 1M

Pomozite da izaberemo najbolju boju za novi BMW 1M. Ovaj naslov sve govori. Pošto je ovaj modela izazvao veliku buru u svetu automobilizma nije ni čudi što svakog dana dolaze novi članci o njemu.

Danas biramo boju koja mu najbolje čuči.

Vaš glas ostvite u komentarima.

 

OBAVEZNO OSTAVITE VAS GLAS U KOMENTARIMA.

Download BMW in Ovi Store now.

BMW E30 M3 na Autocar testu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Download BMW in Ovi Store now.

Rođendan M3

Ove godine se prosljava 25 rođendan BMW-a M3. M3 je predstavljnen prvi put 1986. Do sada su se pojavile 4 generacije. Kroz ovih 25 godina M trojci je modifikovan motor, šasija kao i aerodinamičnost. Kod M3 se ugrađuje šestocilindrični motor, mada od 2007 srce ovog sportiste je V8 motor.

Danas se M3 nudi u 3 varijante kao kupe, limuzina i kabrio s tvrdim krovom. Evo i klipova koji predstavljaju dvadesetpetogodisnji život M3. Klipovi će vam uzeti manje od pola sata vremena ali to nije nista ako ste ljubitelj BMW-a

 

 

 

 

 

 

 

Download BMW in Ovi Store now.

BMW 1-Series M Coupe

                                                                  

 

Kao što sam već najavio BMW planira proizvodnju M modela serije 1. Ovih dana BMW je objavio neke dodatne informacije o ovom dugo očekivanom modelu.

Isspod haube će se nalaziti Twin-turbo trolitarski (3.0) motor sa 340 konja. Motor će biti povezan sa šestostepenim menjačem, neće postojati model sa automackim menjačem jer žele da se vozači osećaju kao pravi relly vozači. Motor sa ovakvim performansama bi trebao da bude i više nego dovoljan imajući u vidu da će pokretati auto od 1500kg.

M1 će karakterisati kućište, kočioni sistem kao i zadnju diferencijal sličan kao kod M3. Da je ovo pravi sportista pokazuje i činjenica da je ostvario brže vreme od M3 na Nirburgringu.

BMW M1 će biti predstavljen u decembru pred sajam u Detroitu. Automobil bi se trebalo naći u prodaji na leto 2011 sa cenom između modela 135i coupe i M3 coupe.

Download BMW in Ovi Store now.

Ekskluzivna fotografija novog BMW-a serije 1 M coupe

Imate priliku da vidite novog keca u M varijanti. Slike je kompijuterski uradio  Džon Sibal poznati auto dizajner koji ima svoje insajdere u BMW-u tako da mozemo biti sigurni da ova slika ima sav kredibilitet po pitanju verodostojnosti. 

  

M kupe serije 1 biće u potpunosti prikazan javnosti u decembru,a mesec dana kasnije biće predstavljen na sajmu automobila u Detroitu.

Možete videti da je ovaj mališan koji će imati mnogo konja urađen u takozvanoj  Valencia Orange nijansi. Izgkeda su čelni ljudi BMW-a zadovoljni kako su dizajneri uradili BMW GTR 3 pa su i ovaj model koji će sigurno biti pušten u serisku proizvodnju odlučili da urade u istom fazonu.

Sve u svemu BMW će još jednom pokazati da je ispred konkurencije jer ne znam koji drugi proizvodjač ima ovako snažan auto a ovako malog gabarita. Bacaju ovi iz BMW-a sve u rebus novim modelima,sano napred. 

Download BMW in Ovi Store now.
«Prethodni   1 2 3 ... 76 77 78