BMW M3 GTS na Nürburgring-u


KOJE UŽIVANJE, slušajte samo zvuk

Download BMW in Ovi Store now.

G-Power BMW M3 GTS sa 720KS

G-Power i dalje drži reputaciju tjunera sa najmoćnijom nadogradnjom. Posle postavljenih rekorda u brzini sa nekoliko M3, M5 i M6 modela, nemački tjuner je sada "nabudžio" i posebni BMW M3 GTS.


Hardkor kupe koji je predstavljen prošle godine i prodat urekordnom vremenu (napravljeno je samo 150 komada) imao je 4,4litarski V8 motor sa 450 konja, od 0-100 km/h može za 4,4 sekunde i postiže maksimalnih 305 km/h. U januraru je ovaj tjuner najavio da će poboljšana verzija BMW-a M3 GTS imati oko 600 konja međutim po poslednjim informacijama radiće se o motoru sa 720 konja.
Jedino što je za sada sigurno je da će novi M3 GTS od 0 do 100 ubrzavati za manje od 4 sec.

 

Download BMW in Ovi Store now.

BMW M5 prototype Video

 

 

Download BMW in Ovi Store now.

BMW 1 Series M Coupe MotoGP Safety Car

 
Pre par dana je održana prva ovosezonska MotoGP trka i može se slobodno reći da je veliku pažnju privuklo novo Safety Car vozilo. Ne zbog incidenata kojih noje ni bilo na stazi, već zbog toga što je novi Safety Car BMW 1 series M Coupe.
Ovaj novi BMW 1-Series M Coupe će biti ovosezonski Safety Car u MotoGP šampionatu.
 
1-Series M Coupe MotoGP Safety Car pokreće šestocilindrični TwinPower Turbo motor sa 340KS, lakši je od standardnog modela (nema zadnjih sedišta i stakla su od polikarbonata). Pored ovoga promenjen mu je i prednji spojler, zadnji podesivi spojler, nova hauba sa velikim otvorima za vazduh, specijalni titanijumski izduvni sistem, crni 19inčni aluminijumski točkovi, zaštitni kavez, M sportski volan, dva trkačka Recaro sedišta, modifikovano ogibljenje i nove kočnice.
 
 Download BMW in Ovi Store now.

Novi oficijalni video: 2012 BMW M5 prototypeDownload BMW in Ovi Store now.

Najnovija špijunska slika novog BMW-a M6

Ovo je najnovija špijunska fotografija predstojećeg BMW M6 kabrioleta, primećenog na testiranju u hladnoj Skandinaviji.
Prototip ovde prikazan je pod teškom kamuflažom, ali se zato vide izbliza masivni kočioni diskovi sa jasno vidljivim M bedžom na zadnjem točku. Napomenuto je da ovi branici neće biti na konačnoj verziji automobila.
Ono u šta možemo biti prilično sigurni je da će M6 imati isti motor kao i predstojeći F10 M5. To bi bio V8 sa duplim turbom, snage oko 592 ks.

 
BMW M6 kabriolet će debitovati 2012. godine.

Download BMW in Ovi Store now.

BMW M3 Track Edition

 Počevši od 2009 BMW je objavio nekoliko ograničenih izdanja popularnog M3 coupe-a, počevši sa M3 Tiger Edition, Frozen Black M3 ili Frozen Grey M3 lansiranim u Americi. Nastavljajući istu tradiciju BMW lansirao još jedan ekskluzivni M3.Nazvan je  BMW M3 Track Edition i biće dostupan isključivo za holandsko tržište. M3 je obojen u matiranu Frozen Grey boju i debi će doživeti u aprilu.

 

Felne, bubrezi i škrge su crne boje. Osim toga, ugljenična vlakna igraju važnu ulogu u aerodinamici ovog modela i postavljena su u retrovizore.

 

 

Maksimalna brzina mu je 280 Km/h. Takođe ovaj model je i 10 milimetara niži od standardnog što treba da obezbedi bolju dinamiku vožnje. 

 

 

 

Unutrašnjost je urađena Novillo Schwarz tapacirungom sa crvenim šavovima. Biće postavljen i M paket izduvnih cevi, kočione čeljusti su obojene u crveno i ovaj M3, kao što sam već spomenuo, koristiće mnogo delova od ugljenih vlakana pa će tako i zadnji spojler biti od tog materijala.

 

 

 

 

 

Cena za M3 Track Edition je 128, 470 eura.


 

 

 

Download BMW in Ovi Store now.
«Prethodni   1 2 3 ... 71 72 73 74 75 76 77 78  Sledeći»