Četvrtak, Februar 28, 2013

Poslednji primerak BMW-a 1-Series M Coupe predat vlasniku u BMW Welt centru

Poslednji primerak nemačke džepne rakete, model BMW 1-Series M Coupe, nedavno je predat svom vlasniku u BMW Welt centru.
Jedan od najzanimljivijih automobila proizvedenih od strane kompanije BMW tokom poslednjih nekoliko godina, model BMW 1-Series M Coupe, završio je svoj život posle samo 5.000 proizvdenih primeraka, jer je i poslednji proizvedeni model nedavno dostavljen kupcu u BMW Welt centru. Isporuka poslednje proizvedenog primerka ovog modela, označava kraj jedne ere i to je sigurno veoma tužna vest za ljubitelje ove kompanije koji su videli u ovoj džepnoj raketi oživljavanje legendarnog modela BMW M3 E30.
Kao mali podsetnik, model BMW 1-Series M Coupe ponuđen je kupcima u Black Sapphire Metallic, Alpine White i Valencia Orange bojama karoserije, a model je dolazio sa standardnim 19-inčnim točkovima pozajmljenih sa modela BMW M3 E92 GTS, spotskim M-kliznim diferencijalom, DSC oslanjanjem sa sportskim i dinamičkim M-podešavanjem, manuelnim šestostepenim menjačem sa kratkim hodom i mnogim drugim stvarima.
Pod haubom, BMW 1-Series M Coupe pokreće benzinski turbo motor zapremine 2.979 ccm sa šest cilindara, koji razvija 340KS pri 5900 obrtaja u minutu i 500 Nm obrtnog momenta pri 1500 obrtaja u minutu. Ovaj model može da ubrza do 100 km/h za samo 4,9 sekundi pre nego što postigne maksimalnu brzinu elektronski ograničenu na 250 km/h.

Download BMW in Ovi Store now.

Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me