MR 600 GT by CLP

Pred sam kraj proizvodnje BMW serije 6 i čekanja novog modela najavljenog za 2011. tjunerska kuća CLP je predstavila novi body kit za šesticu. Ovo može biti savršen način da se kaže zbogom  starom ali jako uspešnom modelu.

Body kit obuhvata masivni prednji branik, dva prednja krila, dva zadnja blatobrana i spojler koji je spojen sa prtljažnikom. Ceo body kit je završen postavljanjem ekskluzivnih aluminijumskih felni sa nerđajućim čelikom dimenzija 9.5 x 22 inča i 11.5 x 22 inča.

Pored novog dizajna CLP je nudi i elektronsko poboljšanje  performansi koje iznose neverovatnih 380hp i 490 njutn metara. Za one koji žele da doplate koji evro vise postoji mogućnost postavljanja novog izduvnog sistema izrađenog od nerđajućeg čelika.

Evo kako to sve izgleda.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Download BMW in Ovi Store now.

BAR NA TREN

Bar na tren se osećajte kao vozač BMW-a. Ako već nemate svoj omiljeni model zakažite test vožnju i uživajte u njoj.Evo i linka gde možete da je zakažete http://www.bmw.rs/rs/en/general/testdrive/testdrive.html

Download BMW in Ovi Store now.

BMW M6 G Power Bi compressor 730 hp 372 kmh

Download BMW in Ovi Store now.

Zima, zima, e pa šta je...

Vozačima BMW-a u Srbiji je ponudjen je katalog dodatne opreme za zimu.

Skinite ga odmah na ovom sa ovog linka

http://www.bmw.rs/rs/en/owners/accessories/categories/katalog_dodatne_opreme.html 

 

Download BMW in Ovi Store now.

Nova zver iz G-POWERA-a

 

 

Nova inkarnacija G-Powerove prerade BMW-a M5 – Hurricane RR uspeo je da postigne maksimalnu brzinu od 372 km/h, što je gotovo 5 km/h brže od prethodnog rekorda Hurricanea RS. Za ovaj skromni napredak G-Power je iz petolitarskog V10 pomoću seta turbopunjača morao da istera čak 50 KS više, odnosno ukupno 800 KS!
Najbrža limuzina na svetu stiže iz mesta do 100 km/h za 4,35 sekundi, do 200 km/h za 9,5 sekundi, a do 300 km/h za 25,8 sekundi.

  

Ako želite da imate jedan ovakav moraćete da odvojite 253.000 evra bez poreza i ostalih dažbina.Nije puno jel da!?

Download BMW in Ovi Store now.