VIDEO: BMW Concept Ninety + video

Ako želite vrhunski retro dvotočkaš RSD je ime kome se morate obratiti. Ovaj američki tjuner je toliko dobar da mu se za pomoć obraćaju i najveći svetski proizvođači dvotočkaša. Nakon Ducatija njegov broj je okrenuo i BMW Motorrad kome je trebala pomoć oko stvaranja slavljeničkog motocikla za obeležavanje 90 godina postojanja ovog moto brenda.
BMW je još prošle godine saopštio da priprema poseban dvotočkaš sa kojim će proslaviti svoj 90. rođendan. Bavarci tada nisu otkrili o čemu je reč, kao ni to da im na projektu pomaže jedan od najjačih svetskih tjunera motocikala Roland Sands Design. Taj motocikl je sada završen i spreman za prvi izlazak u javnost na izložbi Concorso d’Eleganza Villa d’Este.
Studija “Concept Ninety”, kako su je Bavarci nazvali, vizuelno se oslanja na BMW R90S koji ovih dana slavi svoj 40. rođendan. Uprkos retro izgledu, ispod spoljašnjosti se krije moderan motocikl o čijim karakteristikama BMW još uvek ćuti. Poznavajući RSD, Rolanda Sandsa i njegov rad nećemo pogrešiti ako kažemo da je dobar deo dvokotočkaša odrađen ručno i to u aluminijumu.Download BMW in Ovi Store now.

Forbs proglasio BMW za najugledniju kompaniju na svetu

Američki poslovni magazin Forbs je kompaniju BMW proglasio za najugledniju kompaniju na svetu u 2013. godini. 
BMW je ovo prestižno zvanje osvojio sa skorom od 78,39 od mogućih 100 bodova.
“BMW je nastavio da zaslužuje poverenje i poštovanje klijenata širom sveta, i da se konstantno fokusira na pružanje usluga najvišeg kvaliteta u svim oblastima”, rekao je Kasper Ulf Nilsen, direktor instituta Reputation, koji je bio partner u dodeli nagrade.
Već drugu godinu zaredom BMW se nalazi među prvih 10 kompanija u svih sedam bodovanih kategorija.

Download BMW in Ovi Store now.

Eklston očekuje povratak BMW-a

 
Alfa i omega Formule 1, Britanac Berni Eklston, izjavio je da očekuje da BMW krene stopama Honde i vrati se u Formulu 1.
Da podsetimo, Honda je prošle sedmice saopštila da će se 2015. godine vratiti u najbrži cirkus na svetu kao dobavljač motora za Meklaren, nakon što se 2008. povukla iz sporta. 
BMW se iz Formule 1 povukao godinu dana nakon Honde, 2009, ali Eklston smatra da je došlo pravo vreme da se razmišlja o povratku, jer takav potez "sada ima smisla". 
- Bio bih iznenađen ukoliko se BMW ne vrati u Formulu 1 - izjavio je Eklston.  - Mislim da je sada pravo vreme za takav potez. 
Britanac je takođe priznao da uprkos velikoj ličnoj želji, nije uspeo da spreči uvođenje novih 1,6-litarskih turbo agregata od naredne sezone.
- Odluka je doneta, svidelo se to meni ili ne i treba je poštovati. Nema povratka nazad, pa nam ostaje da se nadamo da smo doneli pravi izbor.

Download BMW in Ovi Store now.

VIDEO: 1989 BMW E30 M3 vs 2013 Scion FR-S vs 2013 Volkswagen GTI

Download BMW in Ovi Store now.

Špijunski video: BMW 1-Series GT na Nirburgringu

Download BMW in Ovi Store now.
«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 248 249 250  Sledeći»