Manhart Racing BMW M3 V8 RS Biturbo

 

 

Na salonu tjunera u Esenu domaća tjunerska kompanija Manhart Racing izložila je BMW E92 M3 sa 4.4 V8 motorom presadjenog iz BMW-a X5 M i X6 M.

Za ovaj model biturbo motor je pojačan, pa je tako njegova snaga sa fabričkih 555KS povećana na 734KS. Koristeći ugljeničnih vlakana za izradu nekih delova  Manhart Racing je uspeo da dodatno smani težinu ovog kupea, pa je tako maximalna brzina povećana na preko 340 km/h.

 

 

 

Podatak o ubrzanji nije objavljen jer žele da to vreme osete samo kupci ovog modela (ne sumnjam da je jako malo, bar oko 4-5 sec).

 

 

Jedini problem kod ovog modela može biti cena koja iznosi čitavih 202.181 evra (sa uračunatim porezom), što je po meni mnogo jer za malo više para možete kupiti G-POWER M6 HURRICANE RR sa 800 konja.

 

Download BMW in Ovi Store now.

Jos jedan tjuniran BMW serije 7

BMW 760Li Shaston Lumma

 

 

 

 Možda ću postati dosadan sa člancima i tjuniranim BMW automobilima, nisam ja kriv što je to sad postao trend.

 

Naime danas je tjunerska kompanija Lumma objavila nove fotografije tjunirane BMW-ove limuzine 760Li koja će javnosti zvanično biti predstavljena na sajmu automobila u Ženevi 2011.

 

 

 

 

 

Cilj ovog projekta je da se pokaže luksuz a ujedno i naglasiti i sportska elegancija koju ovaj model pruža. 

 

 

 

 

 

 

Download BMW in Ovi Store now.

BMW 7 Series F01/F02 Sports Line Black Bison Edition

 

 

 

Japanske tjunerske kuće su izgleda poludele za BMW-om. Prvo je Studie AG predstavio tjuniranu seriju 5 GT, a nekoliko dana posle još jedna japanska tjuner firma, Wald International, je predstavio novi tjunirani BMW serije 7.

Wald tjuning paket se  sastoji od novog prednjeg branika sa LED svetlima, novih pragova, spojlera na poklopcu prtljažnika i doteranog zadnjeg branika, a tu je i novi izduvni sistem sa četiri završetka i komplet novih aluminijumskih felni od 22 inča.  

 

 
  
 
 

Download BMW in Ovi Store now.

BMW F07 Safari by Studie AG

Studie AG jedan od najvećih dilera tjuning opreme, u Japanu, specijalizovanom za "oblačenje" BMW-a. Kad nek BMW dođe  kod njih uglavnom izađe sa nekim bombastičnim izgledom. Ovaj put su nam priredili nešto sasvim drugačije.

  

Za ovaj projekat ova Japanska firma je izabrala BMW 5 Series GT i ofarbao ga u mat zelenu boju. Ovaj BMW sada ima novo ime BMW F07 Safari što i nečudi sobzirom da podseća na neki džipa za put po džunglama.

 

 

 

Prednji branik je uradio AC Schnizer, kao i haubu koja je specijalno dizajnirana za ovaj model.

 

 

Pored prednjig branika i haube promene su pretrpeli i prednji farovi  kao i felne koje su zamenjene sa 19” AC Schnitzer Type IV felnama.

 

  

 

Takođe zanimljiva su i slova koja su urađana kao na pravim vojničkim kolima i koja se sjajno uklapaju sa ovom Safari zelenom bojom.

 

 

Sve u svemu jako zanimljiv automobil. Svaka čast japancima.

 

 

 

 

Download BMW in Ovi Store now.

BMW 5 series Touring by AC Schnitzer

 

 

 

Kod tjunera AC Schnitzer je normalna pojava da se i performanse i estetika razvijaju sa najvećim kvalitetom i preciznošću, posebno na BMW-ovim modelima. 

Novi F11 Touring serije 5 nije izuzetak, te vam danas predstavljamo ovaj najveći dodatak salonu u Esenu koji dolazi iz Ahena. Touring je dizajniran za praktičnost i lakoću upotrebe. Zahvaljujući Schintzeru, praktičnost sada ima lepo lice.

 

Na svoj uobičajen način, Nemački tjuner je razvio ukusnu paletu "aftermarket" opcija za, inače pomalo dosadan, karavan serije 5. Paket je trenutno moguće primeniti samo na dizel modelima - verzije za "benzince" su trenutno u razvoju. Težišni deo paketa su poboljšanja performansi koja su postignuta izduvnim sistemom od nerđajućeg čelika, modifikovanog ECU-a i čvršćih opruga za sniženje profila. Nakon konverzije, BMW 530d razvija 286 ks dok 535d generiše vrlo pohvalnih 360 ks. 520d i 525d imaju snagu od 218 odnosno 245ks. 

 

 

 

 

 

Download BMW in Ovi Store now.

BMW 650i Cabrio Platinum Motorsport

BMW je prošle nedelje objavio prve zvanične slike, detalje i nekoliko videa o novoj seriji 6 Cabrio, ali je tjunerima i dalje zanimljiva dosadašnja verzija.

Ovo je BMW 650i Cabrio modifikovan u američkoj firmi Platinum Motorsport koja je pre nekoliko dana privukla pažnju i Rolls-Royce Ghostom u mat crnom izdanju.

 

  

 

 

  

Platinum 650i Cabrio je tako dobio set Agetro W150 dvobojnih alu točkova od 22 inča, AC Schnitzer aero body kit (prednji spojler, pragovi, zadnji branik i zadnji spojler) i novi sportski izduvni sistem.

 

 

Download BMW in Ovi Store now.

BMW 5-Series by Kelleners Sport

Iako BMW serije 5 važi za porodičan auto, kome performanse nisu na prvom mestu već udobnost, to nimalo nije omelo tjunersku kompaniju Kelleners Sport da ga pretvori u sportsku limuzinu.

 

 

 

Kelleners Sport je poboljšao ovo luksuzno vozilo sa novim KS Power35  modulom napravljen za BMW 535i koji poboljšava njegove performanse. Tako je snaga motora sa 306KS povećana na 367KS,a maksimalni obrtni momenat sa 400 na 480NM. Možda ne preterano ali dovoljno za povećanje uživanja u vožnji.

 

 

Aerodinamički paket poboljšava izgled eksterijera. Dodat je prednji branik sa integrisanim proširenjem LED dnevnim svetlima, RS prednji spojler, bočne zaštitne lajsne, zadnji spojler, proširenje sa difuzorom na zadnjem braniku kao i izduvni sistem od nerđajuček čelika okruglog oblika.

 

 

 

Felne se mogu naručiti u dve veličine od 19 i 20 inča i dostupne su u mat crnoj boji, grafit srebrnoj i polirano srebrnoj boji. Takođe stavljene su i opruge koje smanjuju visinu vozila za 30 milimetara.

 

 

 

 

 

Unutrašnjost nije mnogo menjana pa su tako samo dodate patosnice sa logoom Kelleners Sport i aluminijumske pedale.

Sve u svemu joj jedna lepa tjunirana bembara.

 

 

Download BMW in Ovi Store now.
«Prethodni   1 2 3 ... 35 36 37 38 39 40 41 42  Sledeći»