BMW 1M Coupe by SchwabenFolia

SchwabenFolia je nemačka kompanija sa sedištem u Korntal-Münchingenu koja proizvodi folije za automobile, a ista je zaslužna za "Lamborghini look" nove BMW serije 1M Coupe. Osim za izgled SchwabenFolia se pobrinula i za motor. Reprogramiranjem ECU jedinice snaga je sa standardnih 340 KS porasla na 413 KS

Ovo povećanje snage dolazi po ceni od 1.299 evra. No, SchwabenFolia nudi i izduvni sistem od titanijuma, Bilstein ogibljenje, sjajnu crnu završnu boju za krov, zatamnjene bočne migavce, crne BMW ambleme, karbonske okvire retrovizora, zadnji spojler od karbonskih vlakana, zeleni Start/Stop gumb... Iako je aerodinamika netaknuta, automobil je dobio zelenu foliju koja dolazi po ceni od 2.150 evra, dok nove aluminijske felne dolaze po ceni od 800 €.
Više slika pogledajte OVDE.

Download BMW in Ovi Store now.

Video: Manhart Racing MH1 S Biturbo
Download BMW in Ovi Store now.

Trkački Risden Engineering R6 BMW M6

Risden Engineering je najavila tjuning program za najnoviji BMW M6 Coupe. Poznat kao Risden 6R, ovaj projekat je započet od strane Seana Risdena koji je osnovao kompaniju u SAD. Njihova prva ponuda će se na tržištu naći u prvom kvartalu naredne godine.
Ovaj model je namenjen za vožnju ne samo po ulicama već i trkačkim stazama. Za sada nema mnogo detalja o ovom vozilu ali ono što znamo je da će posedovati dva zadnja spojlera. Prvi je fiksirani spojler dok će drugi biti uvlačivi spojler koji unapređuje stabilnost, vučnu silu.
Ostale promene uključuju aerodinamičku opremu za karoseriju, ogoljeni enterijer kabine za smanjenje mase vozila kao i potpuno prilagodljivo oslanjanje. Ovaj model će takođe karakterisati i kavez u kavini koji će unaprediti krutost vozila.

Download BMW in Ovi Store now.

G-Power BMW M3 sa 610KS

G-Power predstavlja unapređeni tjuning paket za aktuelni BMW M3.
Ukratko, uz pomoć G-Power SK I supercharger systema ovaj M3 sa 4.0L V8 motorom raspolaže sa 382 kW/520KS, sa G-Power SK II paketom (ASA T1-523 supercharger) snaga iznosi 427 kW/580KS, dok sa G-Power SK II CS paketom M3 ima 449 kW/610KS.
Takođe, tu su i modifikovano ogibljenje, sportski izduvni sistem od nerđajućeg čelika, kao i set 20-inčnih točkova sa Michelin gumama. U vesti se još navodi da bazni G-Power SK I kit za M3 košta 11.500 evra.
Izvor-AutoBlog.rs

Download BMW in Ovi Store now.

Hamann BMW 6-series Gran Coupe

Hamann Motorsport je u avgustu sa jednim renderom i kratkim saopštenjem najavio svoj novi tjuning paket za BMW-serije 6 Gran Coupe, a sada su objavljeni novi detalji i komplet zvaničnih fotografija.
BMW serija 6 Gran Coupe je tako dobio Hamann Motorsport aero body kit (izmenjeni prednji branik sa spojlerom, set pragova, zadnji difuzor, spojler na prtljažniku, hauba od ugljeničnih vlakana...), komplet novih felni (uključujući i ANNIVERSARY EVO HYPER BLACK od 21 inča sa gumama 255/30ZR21 i 295/25ZR21), sportski izduvni sistem, modifikovano ogibljenje, kao i doterani dvobojni kožni enterijer.
Za sada je još poznato da se planiraju i paketi za pojačanje motora ali detalji tek slede.

Download BMW in Ovi Store now.

Rieger BMW 1 Series Coupe

Rieger je predstavio novi aero-body kit za BMW 1 Coupe.
Ovaj aero body kit sadrži izmenjeni prednii branik sa spojlerom, set pragova i zadnji branik sa difuzorom, a tu su i komplet 19-inčnih BBS CH-R alu felni i modifikovano ogibljenje.
Cena za sada nije poznata.

Download BMW in Ovi Store now.

Manhart BMW M3 Cabrio sa V8 motorom iz BMW-a X6 M

Manhart je pored poboljšanog BMW-a M5 pažnju na salonu u Esenu privukao i modifikovanim BMW-om M3 Cabrio.
Manhart M3 Cabrio više nema 4,0 litarski V8 motor, već je sada pod haubom 4,4 litarski twin-turbo V8 iz BMW-a X6 M. Motor je takođe pojačan, pa sada ovaj M3 Cabrio raspolaže sa svih 661.5KS i 975 Nm obrtnog momenta
U paketu se još nalazi i Akrapovic Evolution Titanium izduvni sistem, menjač i kočioni sistem pozajmljeni sa BMW-a X6 M, modifikovano ogibljenje, GTR hauba i set 20-inčnih točkova.
Više fotografija pogledajte OVDE.

Download BMW in Ovi Store now.
«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 40 41 42  Sledeći»