Hamann BMW 6 Gran Coupe

Hamann Motorsport je još pre nekoliko meseci predstavio svoj novi tjuning kit namenjen BMW-u serije 6 Gran Coupe, a u međuvremenu se pojavio i njihov program za individualizaciju ovog modela sa M aerodinamičkim paketom.
BMW serija 6 Gran Coupe je tako dobio Hamann Motorsport aero body kit (izmenjeni prednji branik sa spojlerom, set pragova, zadnji difuzor, spojler na prtljažniku, hauba od ugljeničnih vlakana...), komplet novih točkova (uključujući i one od 21 inča sa gumama 255/30ZR21 i 295/25ZR21), sportski izduvni sistem, modifikovano ogibljenje (auto je niži za 30 mm), kao i doterani dvobojni kožni enterijer.
U vesti se ne pominje pojačanje motora mada se informacije o tome tek očekuju.

Više slika pogledajte OVDE.

Download BMW in Ovi Store now.

Prikaz enterijera koji kompanija G-Power nudi za model BMW M6

G-Power sada nudi program kustomizacije kabine za model BMW M6. Tjuneri već u svojoj ponudi imaju opremu za karoseriju za najnoviji M6 model i sada žele da se unapređena snaga motora vozila sjajno uklapa sa unapređenom unutrašnjosti ovog kupea.


Na fotografijama je prikazana Iceland siva tema izgleda kabine, ali će biti dostupne i druge varijacije prema zahtevu kupaca.


Takođe, kupci će moći da poruče Entertainment, Infotainment i Business pakete, zajedno sa različitim kombinacijama kože, Alcantara, Kjerba Nappa kože i ugljeničnih detalja.


G-Power može da pretvori unutrašnjost modela M6 u mobilnu kancelariju ili privatni salon i čak da uključi i mašinu za espreso.
Izvor: Moto.rs

Download BMW in Ovi Store now.

RS Racingteam BMW M3 sedan

RS Racingteam je 4,0 litarski V8 motor BMW-a M3 pojačao na 331 kW/450KS i 431 Nm obrtnog momenta, dok je težina u odnosu na serijski model smanjena za 190 kg. Najveća brzina je 299 km/h, ubrzanje do 100 km/h traje 4,6 sekunde, a do 200 km/h mu treba 14,7 sekundi.
U paketu su i ATS-Superlight felne od 19 inča, novi kočioni sistem, spojler na prtljažniku, modifikovano ogibljenje, zaštitni kavez, trkačka sedišta...
U ponudi je i verzija registrovana za drumski saobraćaj, koja košta do 110.000 evra.

Download BMW in Ovi Store now.

G-Power BMW M3 RS

G-Power je predstavio BMW M3 Coupe sa RS tjuning paketom koji sada raspolaže sa 720KS.
Zapremina V8 motora je povećana sa 4,0 na 4,6 litara, a deo paketa između čine ASA T1-723 Supercharger, reprogramirana elektronska kontrolna jedinica motora i titaniumski izduvni sistem.
G-Power je za ovaj M3 pripremio i aero body kit (napravljen od ugljeničnih vlakana), felne od 20 inča, high performance kočioni sistem i modifikovano ogibljenje.

Download BMW in Ovi Store now.

Prior Design PDM1 program za BMW 1 Series Coupe

Prior Design je objavio nove slike svog PDM1 aerodinamičkog paketa za BMW 1 Series Coupe.
Sa PDM1 tjuning programom je vlasnici serije 1 Coupe dobijaju mogućnost da nihov ljubimac dobije izgled 1 Series M Coupe-a. Paket odlikuju agresivniji prednji branik, proširenja blatobrana, set pragova i zadnji branik sa difuzorom. Paket košta 2.999 evra, a za dodatnih 299 evra se nudi i spojler na prtljažniku.  
U ponudi je kao opcija i novi set alu felni, modifikovano ogibljenje i novi izduvni sistem.
Više slika pogledajte OVDE.

Download BMW in Ovi Store now.

Supreme Power BMW X6M Evil Knight

Supreme Power je predstavio modifikovani BMW X6M nazvan Evil Knight.
BMW X6M Evil Knight je dobio Vorsteiner body kit od ugljeničnih vlakana (prednji spojler, zadnji difuzor, zadnji spojler), modifikovano ogibljenje, Akrapovic Evolution izduvni sistem, ITG filter za vazduh, kao i komplet novih felni od 21 inča.
Cena za ovaj modifikovani BMW X6 za sada nije poznata.

Download BMW in Ovi Store now.

Sportec BMW X6 SP6 X

 

undefined
Švajcarski tjuner Sportec je predstavio paket za doterivanje BMW-a X6 40d.
     
Tako je njegov 3,0 litarski šestocilindrični dizelaš pojačan na 370KS i 750 Nm obrtnog momenta, ubrzanje od 0 do 100 km/h iznosi 5,4 sekunde (poboljšanje od 1,1 sekundu), dok je najveća brzina 263 km/h.

 

Tu su i sportski izduvni sistem, trkačke trake, kao i opcioni set OZ točkova.

 

Download BMW in Ovi Store now.
«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 40 41 42  Sledeći»