Video : Kako koristiti BMW serije 5 kao motac kabla


Ko kaže da BMW ne može da bude multipraktik? Ne znam odakle su momcu sa snimka ali mi se čini da su iz Rusije (samo Rusi imaju ovako lude ideje). Uspreli su da pomocu BMW-a za nekoliko minuta namotaju stotinu metra kabla. Svaka čast za snalažljivost Laughing

Download BMW in Ovi Store now.

Šest veverica se zaglavilo u motoru BMW-a


Neobična operacija spašavanja odigrala se prošlog vikenda za vreme održavanja vozačkih lekcija škole BMW CCA na stazi u Watkins Glen u SAD-u.

Vozač BMW-a Z4 M Coupe je nakon dva kruga prijavio neobičan zvuk motora, a nakon što su mehaničari podigli poklopac imali su šta i da vide - šestočlanu porodicu veverica u kutiji filtera vazduha.

Jadni mališani su tamo preživeli 300-kilometarski put, a srećom su iz BMW-a izvučeni bez ikakvih fizičkih posledica. Za duševne baš i nismo sigurni.

Izvor :AutoBlog.rs

Download BMW in Ovi Store now.

Video:Klinac u BMW Z3 stavio V10 motor i vozi 340 km/h

 


Mnogi tinejdzeri imaju snan da poseduju vrhunski auto sa vrhunskim performansama, ali malo njih je uspelo da svoj san ostvari. To se ne može reći za 18-godišnjeg Denislav Shisheva iz Bugarske koji je uspeo da ugradi V10 motor i 7-stepeni SMG menjač u BMW Z3 M Coupe. 5,0 litarski V10 motor je uzet iz BMW-a M5 i ima 530 KS
Inače Denislav vozi trke sa svojim BMW-om M3 E30, ali se nada da će uskoro početi da vozi svoj Z3.
Evo kako ova zver ide 340 Km/h

 

Download BMW in Ovi Store now.

Video: BMW 7 sa felnam koje svetle (skroz cool)

 


Do sada smo vam prikazali dosta BMW-a koji svojim izgledom privlače pažnju, ali da li postoji bolji način da se privuče pažnja od felni BMW-a serije 7 koje svetle u mraku?
Da li je preterano ili ne, da li vam se sviđa ili ne i da li ide uz ovakav auto ili ne?? Slobodno svoje mišljenje ostavite u komentaru. 

 

Download BMW in Ovi Store now.