Šta se desi kad osmogodišnjak ostane sam u BMW-u

Roditelji moraju da shvate da će dečaci uvek biti dečaci i da odluka da se osmogodišnje dete ostavi u kolima i istovremeno ključevi u kontakt bravi definitivno nije dobra. To je na teži način naučila jedna majka iz Bostona. 
Osmogodišnji dečak je ostavljen bez nadzora u BMW 328i svoje majke koji je bio parkiran na ulici. Dečak je čekao da ga majka odveze u školu, ali je očigledno osetio potrebu da pređe na prednje sedište, startuje motor i pritisne pedalu. Rezultat je da je BMW zajedno sa dečakom završio u verandi kuće preko puta ulice. Vernada i BMW su uništeni, ali je dečak srećom nepovređen.

Download BMW in Ovi Store now.

Tuži BMW zbog dvogodišnje erekcije


Amerikanac Henri Vulf, planira da sudu preda tužbu na osnovu toga što on veruje da je zbog BMW motora, pune dve godine imao konstantnu bolnu erekciju, i zato traži novčanu odštetu za pretprljenu fizičku i psihičku bol.
Osim proizvođača motora, odlučio je da tuži i proizvođača sedišta, firmu "Corbin Pacific" jer prema njegovim tvrdnjama uzrok prijapizma, tj. duge i bolne erekcije, jeste vožnja motorom koja je trajala ukupno 4 sata. 
Ovaj 52-godišnjak je u maju 2010. godine krenuo na put, a od tada ima samo probleme. Nakon što je erekcija prestala, Henri se požalio kako je više uopšte ne može postići.
- Ovo je užas, prvo sam morao da prilagodim svoje navike odlaska u toalet u javnosti i da promenim odeću, a doživeo sam i brojne druge probleme - izjavio je Henri za ABC News.
Iako nije upoznat sa ovim konkretnim slučajem, poznati urolog Ramgopal Satjanarajana tvrdi kako nikad nije ni čuo za slučaj prijpaizma uzrokovan sedištem motocikla.
Dodao je kako prijapizam mogu izazvati određeni lekovi poput Vjiagre ili Cijalisa. Takođe, mogu biti posledica specifične krvne anemije dok je tek u veoma retkim slučajevima stalna erekcija rezultat proživljene traume. Ako se ne leči pravilno i pravovremeno, može izazvati trajnu erektilnu disfunkciju.

Izvor-trojka.rs

Download BMW in Ovi Store now.

Rolls-Royce Phantom B12 za prevoz pokojnika


Italijanski Biemme Special Cars je luksuzni Rolls-Royce Phantom prepravio u pogrebno vozilo.

U kratkoj vesti se navodi da je Phantom B12 produžen na 7 metara, kao i to da njegova cena iznosi 500.000 evra. I da, ovaj Phantom i dalje ima takozvana samoubilačka vrata.

Izvor – Autoblog.rs

Download BMW in Ovi Store now.

Video : BMW 730d digut u vazduh za potrebe filma "Die vierte Macht" u kome igra i Rade Šerbedžija

Download BMW in Ovi Store now.

BMW Z8 završio na krovu

 
U prošli četvrtak oko 12:15 u blizini Rambach-a, Nemačka, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je najgore prošao BMW Z8. 30-ogodišnji vizač je izgubio kontrolu nad vozilom udario u nasip i na krovu završio u jarku.

Vozač je prošao sa malim ogrebotinama što se ne može reći za Z8-icu. Predpostavlja se da je uzrok nesreće klizav kolovoz i letnje gume koje je auto imao. Policija je štetu procenila na 50.000 evra.


Download BMW in Ovi Store now.