VIDEO: Evo zašto su vozači BMW-a na lošem glasuDownload BMW in Ovi Store now.

No comment: BMW M3 E36 Pick-up

*Napravljen na bazi 1993 BMW-a M3 Coupe sa 3,0 litarskim šestocilindrašem sa 286KS, prešao 40.688 km, cena 12.890 evra.
Oglas možete pogledati OVDE. 


Preuzeto sa AutoBlog.rs

Download BMW in Ovi Store now.

Takičenje ko će više držati ruku na BMW-u serije 1 u Kini


U Kini nedavno održano takmičenje koje je organizovano kao promocija novog programa prodaje nekretnina.
Suština igre je bila u tome da učesnici što je moguće duže izdrže držeći ruku na BMW automobilu Serije 1. Pobednik bi bio onaj koji najduže bude mogao da drži ruku na vozilu. Takmičenje se malo otelo kontroli obzirom da je od 120 prijavljenih uzelo učešće a pobednik je dobijen tek posle 87 sati.
Pobednik međutim nije dobio pomenuti BMW u trajno vlasništvo, već će morati da ga vrati nakon pet godina. U svakom slučaju, uprkos tome što BMW nije imao ništa sa organizovanjem ovog takmičenja može biti zadovoljan koliko Kinezi vole ovaj brend.

Download BMW in Ovi Store now.

Video : Ovako izgleda kada se međusobno sudare članovi BMW M Cluba

Udobna vožnja gradskim ulicama Moskve, u trenutku se pretvorila u noćnu za nekoliko članova lokalnog BMW M Cluba, nakon što je zbog greške jednog vozača došlo do lančane reakcije u kojoj je učestvovalo nekoliko BMW automobila.
Video snimci iz dva automobila pokazuju kako je do nesreće došlo nakon što se vozač plavog BMW-a M5 (E34) pokušao prestrojiti u desnu traku, da bi u isto vreme žuti BMW M3 Coupe (E46) velikom brzinom prišao sa leđa. Kao rezultat toga, vozač je izgubio kontrolu nad M3 i zabio se u BMW koji je sve to snimao (plavi BMW M3 sedan (E90)), a u čijem je "dupetu" nakon toga završio i narandžasti BMW 1M Coupe.
Iako nije vidljivo iz video priloga, slike sa mesta nesreće pokazuju da je barem još jedan automobil, Subaru Forester, učestvovao u nesreći. Prema jednom ruskom web portalu, troje ljudi je povređeno u nesreći, na sreću niko ozbiljno.
Više slika ove nesreće pogledajte OVDE, a u nastavku pogledajte snimek.Download BMW in Ovi Store now.

Ukraden jedini BMW 550i Sophisto u Americi i još 5 luksuznih BMW-a


Sećate li se filma Gone in Sixty Seconds za Nikolasom Kejdžom u kome je ekipa maznula vrhunske mašine? Scenario su “prekopirali” kradljivci u Njujorku i kako javlja NY Post maznuli su 6 najnovijih BMW modela iz luke i to automobile koji su bili  namenjeni za Njujorški auto salon.
Jedan od šest automobila je i model “550i Sophisto” jedini u SAD, a što je zanimljivo automobili su “pokupljeni” u 3 prepada. Najmanje trojica lopova prvo su prethodnog vikenda upali u skladište i odvezli Sophisto, 535xi i jedan 650i, a zatim su se vratili ponovou ponedeljak naveče i odvezli 750 LXI, a veruje se da su zatim u sredu ponovo bili “u akciji” i odneli ostatak (?!). Prosto nezamislivo i “kao u filmu” ;)
Izvor : Personalmag.rs

Download BMW in Ovi Store now.

Video : Električni BMW M3


Tim koji se krije iza naziva Electric Vehicle West preradio je BMW M3 Coupe iz 1995-te kako bi bio spreman za ovogodišnji Pikes Peak (održava se u julu). Dakle, šta je to tako posebno u ovom E36 M3 automobilu?
Ovom Bimmeru zamenjen je 3,0 litarski redni šestocilindrični sa elektronski ograničenim (za sada) 400KS elektromotorom koji proizvodi zastrašujućih 950 Nm obrtnog momenta. 
BMW M3 Coupe je u potpunosti ogoljen kako bi izgubio što više kilograma, te koristi osnovne racing delove poput kaveza, racing sedišta i zadnje krilo. Automobil leži na 17-inčnim lakim točkovima, a EV West planira da doda još neke panele od ugljeničnih vlakana kako bi automobil izgubio još koji kilogram. 
Automobil će se takmičiti zajedno sa šest drugih električnih vozila i više od 100 automobila plus oko 120 motocikala.

Download BMW in Ovi Store now.