Video : Druga pozicija za BMW Motorrad u Superbike seriji


BMW Motorrad je ponovo na podijumu ovoga puta na stazi “hramu brzine” u Monci, po kišovitom vremenu. BMW Motorrad Motorsport vozač Leon Haslam sa niske 14. pozicije na startu uspeo je neverovatnom vožnjom da stigne do drugog mesta World Superbike trke, nakon što je prva otkazana zbog bezbednosti učesnika.

Njegov timski kolega Marco Melandri finiširao je takođe na odličnom četvrtom mestu, iako je bio u poziciji da napadne trećeplasiranog nije uspeo u nameri zbog crvene zastavice usled jake kiše na delu staze.

Još više o WSBK rezultatima iz Monce na www.bmw-motorrad.com/superbike

Izvor: Radulovic-group.com

Download BMW in Ovi Store now.

Tuži BMW zbog dvogodišnje erekcije


Amerikanac Henri Vulf, planira da sudu preda tužbu na osnovu toga što on veruje da je zbog BMW motora, pune dve godine imao konstantnu bolnu erekciju, i zato traži novčanu odštetu za pretprljenu fizičku i psihičku bol.
Osim proizvođača motora, odlučio je da tuži i proizvođača sedišta, firmu "Corbin Pacific" jer prema njegovim tvrdnjama uzrok prijapizma, tj. duge i bolne erekcije, jeste vožnja motorom koja je trajala ukupno 4 sata. 
Ovaj 52-godišnjak je u maju 2010. godine krenuo na put, a od tada ima samo probleme. Nakon što je erekcija prestala, Henri se požalio kako je više uopšte ne može postići.
- Ovo je užas, prvo sam morao da prilagodim svoje navike odlaska u toalet u javnosti i da promenim odeću, a doživeo sam i brojne druge probleme - izjavio je Henri za ABC News.
Iako nije upoznat sa ovim konkretnim slučajem, poznati urolog Ramgopal Satjanarajana tvrdi kako nikad nije ni čuo za slučaj prijpaizma uzrokovan sedištem motocikla.
Dodao je kako prijapizam mogu izazvati određeni lekovi poput Vjiagre ili Cijalisa. Takođe, mogu biti posledica specifične krvne anemije dok je tek u veoma retkim slučajevima stalna erekcija rezultat proživljene traume. Ako se ne leči pravilno i pravovremeno, može izazvati trajnu erektilnu disfunkciju.

Izvor-trojka.rs

Download BMW in Ovi Store now.

Video : Kako nastaju BMW Motorrad kacige


Niko ne može sprečiti zakone fizike. Ali ako ih razumete i poznajete, možete razviti rešenja koja značajno povećavaju sigurnost vožnje na dva točka. Za vozača sigurnost takođe podrazumeva računanje na individualni stil vožnje – bez obzira je li sportski ili udoban – i podređivanje postavki upravo tom stilu vožnje.

Naravno ne treba, zaboraviti bezbednost, a prvo što pomislimo kada pomenemo bezbednost motociklista su zaštitne kacige.

BMW Motorrad zaštitne kacige imaju najbolje vrednosti ublažavanja udara, dobru izolaciju uz niski nivo buke i odličnu formu nasedanja na glavu, što uz sjajan dizajn ove kacige čine izuzetno atraktivnim.

Onaj ko voli brza i česta putovanja i ko teži savršenstvu u detaljima rukovanja, kome pogoduju veliki i priručni otvori za vazduh, velika preglednost, uz pogodnost nošenje naočara, može da izabere samo BMW Motorrad zaštitne kacige.

Izvor- Moto.rs

Download BMW in Ovi Store now.
«Prethodni   1 2 3 4 5