VIDEO: Novi BMW M3 sedan na Nirburgringu

Download BMW in Ovi Store now.

Video: BMW M6 Gran Coupe do 300 km/h

Download BMW in Ovi Store now.

Auto Bild TV: Mercedes CLS Shooting Brake / Audi A7 / BMW 5 Touring

Download BMW in Ovi Store now.

Špijunski video: BMW serije 4 (F32)

Download BMW in Ovi Store now.

VIDEO: BMW X1 "Kayak" reklama

Download BMW in Ovi Store now.

BMW MZ8

Christophe Jourd'hui, francuski dizajner, je predstavio svoju viziju budućeg BMW M modela.
Ovaj francuz je inspiraciju našao u dva BMW-ova modela, BMW seriji 8 i BMW-u Z8.
Francuski dizajner nije saopštio više detlja, pa je jedino poznato da je MZ8 zamislio sa centralno smeštenim motorom i tvrdim krovom koja može da se skine.

Download BMW in Ovi Store now.

BMW Group u martu zabeležio rekordnu prodaju

Kompanija BMW povećala je prošlog meseca svoju prednost u premijum segmentu u odnosu na Audi zbog jake tražnje za serijom 3 i SUV-a X1, dok je Mercedes ostao na trećem mestu.
BMW, vodeći proizvođač luksuznih automobila na svetu od 2005. godine, prodao je u martu 159.195 automobila što je za 4,4 odsto više nego prošle godine, dok je njegov najveći konkurent Audi nadmašio prošlogodišnju prodaju za tri odsto, prenosi Blumberg.
Minhenski gigant je u prvom tromesečju tekuće godine isporučio 381.404 automobila što je za 11.904 primeraka više nego Audi.
Izvršni direktor nemačkog proizvođača vozila Norbert Reithofer, rekao je prošlog meseca da BMW-ove fabrike rade punim kapacitetima da bi održale korak sa tražnjom.
Prodaja kompaktnog X1 u ovoj godini zaključno sa martom porasla je za čak 28 odsto dok je isporuka modela iz serije 3 skočila za 20 odsto.
“BMW je prošlog meseca zabeležio rekordnu prodaju dok je prvi kvartal tekuće godine najbolji u istoriji uprkos neizvesnosti na automobilskim tržištima širom Evrope”, objasnio je šef prodaje u BMW-u Ian Robertson.
On je dodao da BMW teži ka daljem rastu u ovoj godini širom sveta.

Download BMW in Ovi Store now.