VIDEO: 2013 BMW X1 vs Audi Q3

Download BMW in Ovi Store now.

Video Comparison: Lexus ES 350 vs BMW 335i

Download BMW in Ovi Store now.

Kompanija BMW je i ove godine sponzor najvećeg turnira u golfu

Ove godine u okviru BMW PGA šampionata u golfu, vodećeg šampionata na teritoriji Evrope nagradi fond iznosi rekordnih 4.75 miliona evra, što je uvećanje od 250.000 evra u odnosu na prethodnu godinu. Ove godine se pomenuti turnir održava od 23-26. maja Engleskoj.
Pobednik turnira će osvojiti 791.660 evra što je za oko 40.000 evra više nego što je Englez Luke Donald osvojio prošle godine za svoju drugu uzastopnu BMW PGA šampionsku titulu 2012. godine.

Izvor:Moto.rs

Download BMW in Ovi Store now.

BMW i MINI na 51. Međunarodnom sajmu automobila u Beogradu

Delta Motors će na ovogodišnjem 51. Međunarodnom sajmu automobila u Beogradu, koji se održava u periodu od 22. do 31.marta 2013. godine, na Beogradskom Sajmu, predstaviti BMW i MINI modele na 436 m2 u Hali 1 Beogradskog sajma. Direktno iz Ženeve stiže BMW Serije 3 Gran Turismo koji će premijerno biti predstavljen na ovogodišnjem sajmu. Delta Motors je pripremio i akcijske ponude za svoje kupce sa veoma atraktivnim uslovima finansiranja.

Premijera: BMW Serije 3 Gran Turismo
Direktno iz Ženeve na sajam stiže novi BMW Serije 3Gran Turismo, koji dodaje uspešnoj postavci BMW Serije 3, inovativni koncept. Ovaj model kombinuje dinamičnost i sportske gene limuzine, kao i praktičnost i svestranost turinga. Prednost ovog modela se ogleda i u osetnom povećanju prostranosti i udobnosti u vožnji.Gran Turismo odiše estetikom i emocijom, izgleda snažno na putu i nudi zadovoljstvo u vožnji. Sve ove karakteristike čine ovaj model ujedno elegantnim, poslovnimi dinamičnim.
Tipične BMW obline, četvoro vrata, nežno zakrivljen krov i veliki prtljažnik jasno definišu spoljašnji izgledBMW Serije 3 Gran Turismo. Najnoviji član porodice Serije 3 se može naručiti u Sport Line, Luxury i Modern Line verziji ili sa M Sport paketom opreme. Novi Gran Turismo pokreću tri benzinska i dva dizel motora. Kupci su u mogućnosti da izaberu jedan od pet moćnih, prefinjenih i ekonomičnih motora čija se snaga kreće od 105kW/143hp do 225kW/306hp. Svi menjači su povezani na Auto Start-Stop funkciju koja štedi gorivo.
Posetioci će imati priliku da vide model 328i a čija osnovna cena je 39.490 € a izloženog modela 66.588€. Pored ovog modela u prodaji se nalaze i 320i, 335i, 318d, 320d.

Ostali izloženi modeli

Osim novog BMW-a Serije 3 Gran Turismo, posetioci sajma će biti u prilici da vide i ostale BMW automobile:
Takođe, posetioci će imati priliku da uživaju i u urbanim i jedinstvenim MINI  modelima, koji će biti predstavljeni na štandu Delta Motorsa.

Po prvi put na sajmu- Delta Motors izlaže BMW Motocikle

Delta Motors izlaže BMW motocikle u Hali 2 beogradskog sajma. Svi ljubitelji motora moći će da uživaju u sledećim modelima: skuter C600 SPORT, skuter C650 GT, novi R1200 GS.

Akcijske ponude za kupovinu vozila BMW Serije 1, BMW Serije 5 i BMW X5.
Delta Motors je u saradnji sa BMW Financial Services pripremio finansijsku ponudu prilikom kupovine BMWi MINI automobila. Pored sajamskih akcija, Delta Motors nudi odličnu ponudu vozila sa lagera.
BMW Serije 1 sa dizel motorom, petoro vrata i odličnim paketom opreme se može kupiti za 19.990€. BMW Serije 3, uz odlične uslove finansiranja, se može kupiti za 27.990 €. Modele Serije 5, kao i modele BMW X3 moguće je nabaviti po kamatnoj stopi od 4,99%, sa rokom otplate od jedne do pet godina i sa učešćem od 20%.
Po prvi put, Delta Motors je pripremio jedinstvenu ponudu MINI Countryman-a, sa specijalnom cenom od 19.990 €. Pored sajamskih akcija i specijalnih ponuda, svi ostali modeli se mogu kupiti po kamatnoj stopi od 5,90%, sa rokom otplate od jedne do pet godina i sa učešćem od 20%.
Uz svako kupljeno BMW vozilo važe i 4 benefita koja pruža samo naša kompanija, a to su: 4 godine garancije, 4 godine besplatnog redovnog održavanja, mogućnost otkupa vozila staro za novo, kao i odlični uslovi finansiranja.

Izvor: PR Delta Motors

Download BMW in Ovi Store now.

BMW specijalna sajamska ponuda

Download BMW in Ovi Store now.