BMW Premium Selection premijerno na Sajmu automobila

Posebna ponuda korišćenih vozila sa dvogodišnjom garancijom
Na međunarodnom sajmu automobila u Beogradu koji je upravo u toku, na izložbenom štandu Delta Motors-a, zainteresovani klijenti mogu se upoznati i sa posebnom ponudom sertifikovanih korišćenih vozila, koja su pokrivena garancijom od 24 meseca ili 20.000 km. Ova vozila su deo sveobuhvatnog programa korišćenih vozila, otkupljuju se od klijenata po sistemu zamene staro za novo i pregledana su po najvišim BMW standardima.
Da bi ova korišćena vozila postala deo segmenta BMW Premium Selection, potrebno je da nisu starija od 5 godina, da su kupljena nova u Srbiji i da su prešla do 120.000 km. Prilikom njihovog pregleda radi se vizuelna i tehnička analiza po BMW standardu od 360°, nakon koje se prilikom prodaje, kupcu izdaje sertifikat o tehničkoj ispravnosti u kome su priloženi uslovi garancije od 24 meseca ili 20.000 km.
BMW Premium Selection garancija pokriva funkcionalnost vitalnih mehaničkih i elektronskih komponenti na vozilu, a svako BMW Premium Selection vozilo oslobođeno je servisiranja narednih 12 meseci ili 10,000 km, ako je takav servis predvidjen i redovno sledi po servisnom intervalu.
Sa ovom posebnom ponudom sertifikovanih korišćenih vozila, koja je uspostavljena prema najvišim BMW standardima, Delta Motors klijentima pruža sigurnost i garanciju da je korišćeno vozilo u potpunosti tehnički ispravno .

PR Delta Motors

Download BMW in Ovi Store now.

VIDEO: BMW 3 Series Gran Turismo na Auto Express probi

Download BMW in Ovi Store now.

BMW M7?

Na internetu je objavljen render koji otkriva kako bi mogao da izgleda BMW M7.
M verzije aktuelne BMW-ove Serije 7 verovatno neće biti, ali bi se stvari mogle promeniti kada je reč o novom modelu, koji će se na tržištu pojaviti krajem 2015. ili 2016. godine. Ovo predviđanje je nastalo s obzirom na rast M porodice u poslednjih nekoliko godina.
Prošle godine su se pojavile glasine o modelu M770i xDrive sa 4,0 litarskim twin-turbo V8 motorom koji isporučuje 482KS i 650 Nm obrtnog momenta. Ove performanse nisu posebno impresivne, ali je fokus bio na laganoj konstrukciji i vrhunskom osmostepenom automatskom menjaču, a rezultat bi bio agilan luksuzni sedan visokih performansi.
Kada je reč o renderu, automobil je pozajmio mnoge karakteristike aktuelnih M modela, primer su točkovi i prednji branik, pragovi, kao i krov od ugljeničnih vlakana.

Download BMW in Ovi Store now.