Auto Express video: Volkswagen Golf VII vs Mercedes A klase / Audi A3 / BMW serije 1

Download BMW in Ovi Store now.

VIDEO: Hamann Mirr6r BMW M6 F12 Chrome

Download BMW in Ovi Store now.

BMW 116i Fashionista

Specijalno za japansko tržište, u svega 370 primeraka napravljena je specijalna serija BMW-a serije 1 nazvana Fashionista
Kao baza je poslužio BMW 116i (1,6 litarski turbo benzinac sa 136KS, u kombinaciji sa osmostepenim automatikom), a cena ovog specijalnog modela u Japanu iznosi 28.500 evra.
BMW 116i Fashionista je tamošnjim kupcima na raspolaganju u tri boje eksterijera (Deep Sea Blue Metallic, White III Arupin i Crimson Red), a u paketu su između ostalog hromirana izduvna cev, crni okviri stakala, kožna sedišta, grejanje prednjih sedišta, gloss white detalji u enterijeru, kamera pozadi sa Park Distance Control-om...
Izvor: AutoBlog.rs

Download BMW in Ovi Store now.

BMW i kineski Brilliance oformljuju novi sub-brend u Kini

Prema pisanju kineskih automobilskih medija, novi brend je registrovan u Kini od strane BMW-Brilliance zajedničke kompanije. Novi sub-brend će poneti naziv Zhi Nuo, koji u grubom prevodu znači “obećanje”.
Prema pojedinim glasinama, prvi model novog sub-brenda će biti baziran na platformi E9x generacije Serije 3, dok drugi tvrde da će aktuelni X1 poslužiti kao osnova za “New Energy” model razvijan od strane novog sub-brenda.
Međutim, Zhi Nuo brend neće biti zvanično objavljen još neko vreme , kako se očekivalo. Šangajski salon automobila se čini kao idealna lokacija za predstavljanje nove palete automobila, ukoliko uopšte i bude bilo kakvog zvaničnog otkrivanja.
Navodno, BMW je već otkrio svoje planove ključnim kineskim dilerima BMW brenda, u nastojanju dobijanja povratnih informacija na takav predlog. Izvor blizak BMW Kina navodi da je kompanija obećala da će predstaviti novi sub-brend samo u Kini, kao deo ekspanzionih planova za azijsko tržište.
Dakle, kada je reč o profitu i tržišnom udelu u potentnom regionu, sve ranije afere oko neovlašćenog kopiranja modela padaju u vodu…

Izvor: Vrelegume.rs

Download BMW in Ovi Store now.