BMW M4 sa 425KS?


Šta će se naći pod poklopcem sledeće generacije kultnog BMW-a M3 i njegove kupe verzije M4? To je pitanje koje golica maštu automobilskih novinara i entuzijasta poslednjih meseci.
I dok se iščekivanju približava kraj, F30Post prenosi da je jedan od njihovih članova otkrio da će M4 pokretati motor kodne oznake S55.
Internet stranica ne navodi izvor informacije, uz mapomenu da su do specifikacija došli korišćenjem broja šasije prototipnog vozila.
S55 je BMW-ov biturbo redni šestocilindraš koji navodno razvija 425KS, odnosno 5KS više od aktuelnog modela koji 420 KS istiskuje iz 4,0 litarskog atmosferskog V8.
Koliko ove informacije drže vodu, saznaćemo već na ženevskom autosalonu za nekoliko nedelja.

Download BMW in Ovi Store now.

Prikaz enterijera koji kompanija G-Power nudi za model BMW M6

G-Power sada nudi program kustomizacije kabine za model BMW M6. Tjuneri već u svojoj ponudi imaju opremu za karoseriju za najnoviji M6 model i sada žele da se unapređena snaga motora vozila sjajno uklapa sa unapređenom unutrašnjosti ovog kupea.


Na fotografijama je prikazana Iceland siva tema izgleda kabine, ali će biti dostupne i druge varijacije prema zahtevu kupaca.


Takođe, kupci će moći da poruče Entertainment, Infotainment i Business pakete, zajedno sa različitim kombinacijama kože, Alcantara, Kjerba Nappa kože i ugljeničnih detalja.


G-Power može da pretvori unutrašnjost modela M6 u mobilnu kancelariju ili privatni salon i čak da uključi i mašinu za espreso.
Izvor: Moto.rs

Download BMW in Ovi Store now.

Video: BMWBLOG uradio interviju sa Karim Habib, BMW-ovim dizajnerom

Download BMW in Ovi Store now.

Car & Driver video: 2013 BMW M6 vs 2013 BMW M5 drift

Download BMW in Ovi Store now.
«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9