Poslednji primerak BMW-a 1-Series M Coupe predat vlasniku u BMW Welt centru

Poslednji primerak nemačke džepne rakete, model BMW 1-Series M Coupe, nedavno je predat svom vlasniku u BMW Welt centru.
Jedan od najzanimljivijih automobila proizvedenih od strane kompanije BMW tokom poslednjih nekoliko godina, model BMW 1-Series M Coupe, završio je svoj život posle samo 5.000 proizvdenih primeraka, jer je i poslednji proizvedeni model nedavno dostavljen kupcu u BMW Welt centru. Isporuka poslednje proizvedenog primerka ovog modela, označava kraj jedne ere i to je sigurno veoma tužna vest za ljubitelje ove kompanije koji su videli u ovoj džepnoj raketi oživljavanje legendarnog modela BMW M3 E30.
Kao mali podsetnik, model BMW 1-Series M Coupe ponuđen je kupcima u Black Sapphire Metallic, Alpine White i Valencia Orange bojama karoserije, a model je dolazio sa standardnim 19-inčnim točkovima pozajmljenih sa modela BMW M3 E92 GTS, spotskim M-kliznim diferencijalom, DSC oslanjanjem sa sportskim i dinamičkim M-podešavanjem, manuelnim šestostepenim menjačem sa kratkim hodom i mnogim drugim stvarima.
Pod haubom, BMW 1-Series M Coupe pokreće benzinski turbo motor zapremine 2.979 ccm sa šest cilindara, koji razvija 340KS pri 5900 obrtaja u minutu i 500 Nm obrtnog momenta pri 1500 obrtaja u minutu. Ovaj model može da ubrza do 100 km/h za samo 4,9 sekundi pre nego što postigne maksimalnu brzinu elektronski ograničenu na 250 km/h.

Download BMW in Ovi Store now.

U Kini snimljen BMW serije 5 facelift

Pojedini kineski sajtovi su objavili nekoliko slika nemaskiranog test primerka blago restilizovane BMW-ove serije 5 (F10).
Tačnije, u pitanju je BMW 535 Li, dakle produžena verzija "petice" za kinesko tržište, dok se premijera očekuje u aprilu, na Salonu automobila u Šangaju.
Vizuelne izmene i nisu velike, pa se sve svodi na doterani "nos" automobila, blago doterana svetla (uz opciona adaptivna LED svetla), veća svetla za maglu, modifikovane branike, nove izduvne cevi, a očekuju se i novi alu točkovi i osvežena unutrašnjost.
Dok se u paleti motora za kinesko tržište ne očekuju novine, u Evropi će se pojaviti nekoliko novih verzija, uključujući i povratak baznog BMW-a 518.
Istovremeno sa obnovljenom "peticom" sedan, pojaviće se i doterani BMW serije 5 Touring i "petica" Gran Turismo.

Izvor:  Autoblog.rs

Download BMW in Ovi Store now.

Video: BMW M Performance TwinPower Turbo

Download BMW in Ovi Store now.

Akcija za BMW Serije 3

Delta Motors i BMW su pripremili jedinstvenu akciju za kupovinu BMW automobila koja važi od 24. februara, za ograničen broj vozila sa lagera. Imate priliku da postanete vlasnik novog automobila BMW Serije 3 za 27.990 €.

 U saradnji sa BMW Financial Services, pružamo vam odlične uslove finansiranja uz kamatnu stopu od 5,5%. Uz svaki kupljeni BMW automobil, kupci dobijaju 4 benefita:  4 godine garancije, 4 godine besplatnog redovnog održavanja, mogućnost otkupa vozila staro za novo, kao i odlične uslove finansiranja.

BMW Serije 3 postavlja nove standarde u smislu sportskih karakteristika, elegancije i udobnosti. Osim osnovne verzije, izbor BMW Serije 3 je proširen na tri varijante opreme – Sport linija, Luxury linija i Modern linija. Svaka od ovih linija predstavlja individualan karakter sportske limuzine, sa ekskluzivnom kombinacijom materijala visokog kvaliteta i nenadmašnim kvalitetom izrade koji još više naglašava prepoznatljivi BMW dizajn.

Pozivamo sve zainteresovane kupce da zakažu test vožnju i da nas posete u našem salonu u Radničkoj 8 na Čukarici.

PR Delta Motors

Download BMW in Ovi Store now.
1 2 3 4 5 6 7 8 9  Sledeći»