BMW serije 3 Touring dobio nove motore i pogon na sva četiri točka

To što je BMW-ova najveća zvezda u Detroitu trenutno koncept serije 4 Coupe ne znači da Bavarci nisu tamo otkrili puno više. Tako je uoči Detroita potvrđeno da Touring deo serije 3 dobija nove pogonske agregate, ali i pogon na sva četiri točka i novi bezbednosni sistem koji automatski locira vozilo i težinu njegovog oštećenja i te informacije prenosi BMW-ovom call centru.

Touring verzija serije 3 je od nedavno bogatija za tri nova pogonska agregata. Reč je o benzincu sa 136KS koji će pokretati osnovnu varijantu pomenutog modela i dva dizel motora među kojima je 2,0 litarski dizelaš za model 320d.
Uz pomenute motore BMW Touring serije 3 dobija i pogon na sva četiri točka. BMW-ov xDrive tako će od sada biti dostupan na šest novih modela.

I na kraju, tu je i ubacivanje inteligentnog “Emergency Call” sistema. Taj sistem vozilo koje se pokvarilo ili je učestvovalo u saobraćajnoj nesreći locira putem GPS-a pa uz lokaciju u BMW-ov centar za pomoć povlači podatke o stepenu njegovog oštećenja.

Download BMW in Ovi Store now.

Novi BMW X5?

Ovo su navodno slike treće generacije BMW-ovog modela X5 (F15), koji bi u prodaji trebalo da se pojavi tokom ove godine.

Treba napomenuti da su ove slike skenirane iz procurele brošure proizvođača autića Jadi Modelcraft pa ostaje da vidimo da li će novi X5 zaista ovako i izgledati.
Od motora za novi X5 se trenutmo pominju 2,0 litarski dizelaš sa 245KS, zatim 3,0 litarski dizel sa 302KS i 4,4 litarski twin-turbo V8, a u ponudi bi mogao da se nađe i hibridni model sa kombinacijom 3,0 litarskog twin-turbo motora i elektromotora sa kombinovanom snagom od 340KS i 450 Nm.  

Što se tiče novog X5 M,  ovaj model bi trebalo da dobije neštojači 4,4 litarski V8 turbo motor.

Izvor– Autoblog.rs

Download BMW in Ovi Store now.

Špijunski snimak BMW X7 modela koji je testiran u SAD

Ovde možete videti špijunsku fotografiju modela 2014 BMW X7 koji je podvrgnut testiranju u Kaliforniji. Vozilo je predviđeno da bude rival velikim SUV modelima kompanija Mercedes-Benz i Audi, naročito u SAD. Reč je o varijanti sa sedam sedišta u segmentu u kojem Mercedes ima GL klasu.

Download BMW in Ovi Store now.

CarBuyer video: BMW 5 Series Touring

Download BMW in Ovi Store now.

Akcijska prodaja BMW serije 3 Sport Line iz 2012.

Akcijska prodaja vozila iz 2012. BMW serija 3 Sport Line obuhvata:

    * BMW 320d – stara cena 40.330€ – nova cena 38.313 €

    * BMW 318d - stara cena 35.852€ - nova cena 34.059 €

GRATIS paket 4×4

    * 4 zimske runflat gume Bridgestone

    * 4 godine garancije

    * 4 godine pomoći na putu BMW Assist

    * 4 godine besplatnog održavanja (rezervni delovi i usluge)

Specijalni uslovi finansiranja


U ponudi su i specijalni uslovi finansiranja  u saradnji sa BMW financial servisom i Delta Generali osiguranjem:

    * kamatna stopa 5,5%

    * kasko osiguranje 2,99% godišnje na bruto cenu vozila

Izvor: Radulovic-group.com

Download BMW in Ovi Store now.