Video: BMW na salonu u Detroitu


Download BMW in Ovi Store now.

Video: BMW M6 Gran Coupe @ 2013 Detroit Auto Show

Download BMW in Ovi Store now.

VIDEO: BMW 4 Series Coupe Concept na Salonu u DetroituDownload BMW in Ovi Store now.

Velos Designwerks BMW 650i Gran Coupe

Američki tjuning kuća, Velos Designwerks, je predstavlia sa svoju novu kreaciju – modifikovani BMW 650i Gran Coupe. 
U paketu se nalazi modifikovano ogibljenje, reprogramiranu elektronsku kontrolnu jedinicu motora, fabrički hromirani detalji su sada u crnoj boji, a dodati su i Velos Designwerk SOLO X točkovi sa Michelin Pilot Super Sport gumama.

Download BMW in Ovi Store now.

BMW Motorad objavio rezultate prodaje, isporučio 106.358 motorcikala

U toku 2012. godine, BMW Motorrad je isporučila 106.358 motorcikala i maksi skutera kupcima širom sveta ostvarujući novu rekordnu prodaju. U mesecu decembru, prodaja je porasla u poređenju sa istim mesecom prethodne godine za 43.4% na 6.069 jedinica.
Ponovo je najsnažnije pojedinačno tržište za BMW Motorrad bila Nemačka gde je prodato 20.516 jedinica, odnosno malo manje od petine ukupnog borja jedinica. Drugo i treće najveće tržište za BMW Motorrad su SAD sa 12.100 jedinica i Francuska sa 10.950 jedinica.
Italija je zauzela četvrto mesto, a ova zemlja koja je tradicionalno dobro tržište za BMW Motorrad je imala slabiju prodaju pre svega zbog loše ekonomske situacije. Brazil je sa druge strane zabeležio povećanje prodaje i u ovoj zemlji je prodato 7442 jedinice, što je bilo dovoljno da Brazil postane peto nabolje tržište za BMW Motorrad.

Izvor: Moto.rs

Download BMW in Ovi Store now.