BMW Serije 3 dobitnik nagrade "Zlatni volan 2012"

Novi BMW Serije 3 osvojio je prestižnu nagradu za„ Zlatni Volan godine“ koju u Berlinu dodeljuje magazin „Auto Bild“ i „Bild am Sonntag“.
Norbert Reithofer, predsednik Upravnog odbora BMW Grupe je primio ovu prestižnu, međunarodnu titulu, koja se dodeljuje svake godine najboljim automobilima u više različitih kategorija. BMW Serije 3 je ovogodišnji pobednik u kategoriji automobila srednje i više klase. Važno je napomenuti da ni jedan drugi model nije češće nagrađivan.
BMW Serije 6 Gran Kupe je osvojio treće mesto u kategoriji „Kabrioleti i Kupei“, dok je BMW  takođe nagrađen i nagradom „Zlatni Volan za Advertising“.
Novi BMW Serije 3 je u prodaji širom sveta od februara 2012. godine i nudi impresivne atletske performanse koje su tipične za BMW, ali i visok nivo udobnosti koji je poboljšan u odnosu na prethodnu generaciju.
Uspeh BMW Serije 3 zasniva se na činjenici da je osnivač sportske limuzine srednje klase i da predstavlja tipičan karakter BMW-a sa svojim dinamičnim učinkom,efikasnošću i estetikom.

PR Delta Motors

Download BMW in Ovi Store now.

BMW Group ostvario snažan rast u trećem kvartalu

BMW Group u trećem kvartalu beleži nove rekorde u prodaji, prihodima i profitu
BMW Group nastavlja rekodnu uspešnu godinu uprkos svim nedaćama i teškoćama na tržištu automobila danas. Ukupna prodaja, prihodi i profit kontinuirano nastavljaju sa postavljanjem istorijskih rekorda i u trećem poslovnom kvadrtalu.
Prihodi tokom prethodna tri meseca od jula do septembra porasli su za 13,7% na 18,81 milijardi evra (2011: € 16,547 miliona).
Profit je takođe povećan za 13,8% na preko 2 milijarde evra. U
kupni broj prodatih BMW, MINI i Rolls-Royce automobila isporučenih kupcima tokom trećeg kvartala povećan je za 9% na 434.963 jedinica, dok je u isto vreme prošle godine to bilo 399.218 automobila.
Izvor:AutoBlog.rs

Download BMW in Ovi Store now.

Video: This is the BMW Facebook Superfan


Download BMW in Ovi Store now.

VIDEO: G-Power BMW 1 M Coupe G1 V8 Hurricane RS od 0-314 km/h


Download BMW in Ovi Store now.