A. Kahn Design BMW X6 Wide Body

Kahn Design je objavio nekoliko slika svog bovog wide-body programa za BMW X6.
Ovaj X6 je tako dobio proširenja blatobrana, nove pragove i prednji branik, haubu sa otvorima za vazduh i RS-XF alu točkove od 22 inča, kao i dorađeni enterijer (kožna sedišta, volan sa alkantarom, Kahn obrtomer i brzinomer, Kahn patosnice...).
Ovaj model će zvanično biti predstavljen u nekoliko narednih nedelja i X6 nosi set Kahn RS-XF aluminijumskih točkova, zatim proširenja za blatobrane koji skrivaju široke točkove vozila kao i bočne dodatke.
Unutra, ovo vozilo će karakterisati za Kahn tipični dizajn u smislu da je reč o detaljima izrađenim od ugljeničnih vlakana u crnoj i beloj boji, zatim tu su sedišta od perforirane kože sa kontrastnim šavovima, kožom presvučeni točak upravljača.

Download BMW in Ovi Store now.

BMW i4 concept na Salonu u Los Anđelesu

Poslednje informacije govore da BMW planira predstavljenje i4 koncept vozila na Sajmu automobila u Los Anđelesu.
Francuski magazin L'Automobile piše da će BMW predstaviti novi "i" model u novembru na Sajmu automobila u Los Anđelesu. Koncept bi trebalo da se bazira na modelu i3 ali će imati sportski izgled i 2 vrata. Baš kao i ostali automobili u ovoj liniji, i3 i i8, ovaj novi koncept će usvojiti CFRP tehnologiju, a imaće iste dimenzije kao i model i3.
Potrebnu energiju će osigurati litijum-jonska baterija. Model i4 će biti nešto snažniji od modela i3, budući da će imati 168 KS i 250 Nm obrtnog momenta.
Kada i da li će uopšte dobiti zeleno svetlo za serijsku proizvodnju, još uvek nije poznato. Ukoliko se to dogodi, koštaće najmanje 50.000 dolara.

Download BMW in Ovi Store now.

IND BMW M5 (F10)

IND je sada promovisao poboljšani BMW M5 (F10) koji je dobio pojačanje motora (u vesti se ne navodi konkretan podatak a za pojačanje je zadužen AMS Performance), aerodinamičke elemente, novi izduvni sistem, jače kočnice i dorađeni enterijer.
IND BMW M5 je između ostalog dobio krov od ugljeničnih vlakana, 3D Design aero body kit (prednji spojler, zadnji difuzor, spojler na prtljažniku), modifikovano oslanjanje, Eisenmann izduvni sistem, BBS FI felne, CarboTech kočnice, Recaro Profi SPA sedišta, 3D Design aluminijumske pedale, kao i Lamborghini Balloon White eksterijer.
Više slika možete pogledati OVDE.

Download BMW in Ovi Store now.

Hartge BMW 114i


Hartge je predstavio i tjuning kit za pojačanje baznog benzinskog modela nove BMW-ove serije 1 – BMW 114i.
Tako je njegov 1,6 litarski četvorocilindrični benzinac pojačan sa fabričkih 102KS i 180 Nm obrtnog momenta na 152KS i 245 Nm.
Hartge je u svom saopštenju naveo i podatak da je ubrzanje od 80-180 km/h smanjeno na 23,78 sekunde, dok je najveća brzina povećana sa 195 km/h na 206 km/h.
Takođe, u paketu su i modifikovano ogibljenje (auto je niži za 30 mm u odnosu na fabrički primerak) 19-inčni aluminijumski točkovi, Hartge izduvne cevi, kao i aluminijumske pedale.
Izvor:AutoBlog.rs

Download BMW in Ovi Store now.