Manhart MH1 S Biturbo

Nemački Manhart Racing je prošle godine predstavio pojačani BMW 1 M Coupe sa 420KS, a u međuvremenu je predstavljen još jači Manhart MH1 S Biturbo.
3,0 litarski bi-turbo šestocilindraš naime sada razvija 465KS i 600 Nm obrtnog momenta (serijski model ima 340KS i 450 Nm), ali se u kratkoj vesti ne navode podaci o najvećoj brzini i ubrzanju od 0 do 100 km/h.
U paketu su takođe i novi točkovi od 20 inča (sa gumama 245/30 i 295/25 Continental Sport Contact 5), aero body kit od ugljeničnih vlakana (prednji spojler, zadnji difuzor, zadnji spojler), hauba sa otvorima za vazduh, kućišta retrovizora od ugljeničnih vlakana, sportski izduvni sistem i jače kočnice, dok se cena u vesti ne pominje.
Izvor: AutoBlog.rs

Download BMW in Ovi Store now.

VIDEO: BMW serije 3 E30 Turbo vs Ferrari 458 ItaliaDownload BMW in Ovi Store now.

VIDEO: BMW trocilindrični 1.5 TwinPower motor
Download BMW in Ovi Store now.

BMW priprema seriju 2 Gran Coupe i Gran Sport Tourer?

Pojavile su se špekulacije da BMW planira da ponudi nove verzije svoju buduće serije 2, a navodno se radi o verzijama Gran Coupe i Gran Sport Tourer.
Serija 2 Gran Coupe bi trebalo da odgovara onima kojima je serija 3 prevelika ili jednostavno previše skupa, imaće atraktivniji izgled u odnosu na seriju 1, dok će pogon biti na zadnjim točkovima.
S druge strane BMW serije 2 Gran Sport Tourer bi mogao da bude jedan od članova BMW-ove Gran Tourer linije modela, koju bi trebalo da čine i pripadnici serije 6 i serije 4.
U svakom slučaju, serija 2 Gran Sport Tourer bi (naravno ako se ikada pojavi) trebalo da se sviđa onima koji žele nešto inovativno i sveže, uz premium osećaj.
Na kraju, BMW bi mogao da ponudi i sportske M varijante serije 2 Gran Coupe i Gran Sports Tourer.

Izvor - Autoblog.rs

Download BMW in Ovi Store now.