BMW X3 i BMW X5 prodajne akcije

Delta Motors je od 08.10.2012. u okviru kampanje „4 GODINE KAO STANDARD“ pripremio najnovije pogodnosti i ekskluzivne cene za modele BMW X3 i BMW X5.

 Takođe želimo da vas podsetimo da kampanja „4 GODINE KAO STANDARD“ podrazumeva garanciju i besplatno servisiranje svih BMW modela na 4 godine i povoljne uslove otkupa korišćenih vozila i izuzetne uslove finansiranja.

Zabava, posao, porodica i prijatelji - sve su to važni detalji u vašem životu, a BMW X3 vam omogućava beskrajnu raznovrsnost zbog koje nikada nećete morati da ograničavate svoje interese. Jedna činjenica o ovom vozilu uvek ostaje nepromenjena: njegov dinamičan karakter. A sada, zahvaljujući akcijskoj ponudi, BMW X3  je dostupan sa kamatom od 3,99%.

Moćan, elegantan, dinamičan i raznovrsan, glavne su karakteristike BMW X5 modela. Najmodernija tehnologijia i smeli dizajn zajedno su dali najharmoničniji BMW X5 do danas, koji je stvoren za sve puteve. Iskusite istinsku ličnost rođenog vođe. BMW X5 po ceni od 65.990 evra i sa 4 BMW benefita.
Za vlasnike BMW automobila, garancija i besplatno servisiranje svih BMW modela su produženi na 4 godine i to od sada postaje standard.
U saradnji sa BMW Financial Services smo u prilici da vam ponudimo izuzetne uslove finansiranja kako bismo izašli u susret potrebama klijenata, kao i otkup vašeg starog vozila u zamenu za novo po najpovoljnijim uslovima.
Sada je vaša bezbrižnost duplo duža, tako da možete u potpunosti da se prepustite čarima vožnje.

PR Delta Motors

Download BMW in Ovi Store now.

Video: Tesla Model S vs BMW M5


Download BMW in Ovi Store now.

BMW 1M Coupe by A-workx

Nemačka tjuning kompanija A-workx predstavila je svoju modifikovanu verziju BMW-a serije 1M Coupe.
Auto je dobio pojačan motor koji sada raspolaže sa 450 KS, Akrapovič Evolution Titan izduvni sistem, modifikovano ogibljenje, jače kočnice, krov od ugljeničnih vlakana, komplet BBS RI-D felni od 19 inča.
Više slika pogledajte OVDE.

Download BMW in Ovi Store now.