Video: BMW Night Vision


Rekalma iz 2005.

Reklama za 2012.

Download BMW in Ovi Store now.

BMW Shop nudi poklone za svakoga u okviru svoje kolekcije za novu godinu

U svetlu činjenice da se približava početak novogodišnje kupovine proizvođači vozila kreću u svojevrsnu trku ko će biti maštovitiji kada je reč o predstavljanju različitih igračaka koje nose oznake poznatih automobilskih kompanija. BMW nimalo ne zaostaje za konkurencijom u tom smislu.
Zato je ova kompanija predstavila BMW M3 Baby Racer. Reč je narandžastom BMW automobilu u kojem će vaš naslednik ili naslednica uživati vozeći se a istovremeno graditi svoj ukus o automobilima učeći i navikavajući se na najbolje.
Reč je o dečijem vozilu koje je namenjeno i sertfikovano za decu uzrasta od 18 meseci do tri godine. Naravno, BMW nudi i druge predmete koji će se svideti ljubiteljima brenda kao što su majice za dame, dok će muškarci svakako imati mnogo veći problem da odaberu nešto za sebe pre svega zbog velikog izbora onoga što BMW Shop nudi za njih.

Izvor:Moto.rs

Download BMW in Ovi Store now.

Stigao je novi 2012/13 BMW Design Lifestyle katalog

Dizajn u Brazilu je tema novog 2012/13 BMW Lifestyle kataloga. Ovo je odličan izbor: krovovi Rija, impresivna arhitektura Brazilije i građevine Sao Paola obezbeđuju odličnu osnovu za modernu klasiku nove BMW Lifestyle kolekcije. Svaka stavka ovde ipak ima jednu zajedničku crtu – BMW.
Sve je u detaljima, koji su izvor savršenosti – je definicija dizajna koju je dao Antonio Bernardo, legenda među dizajnerima nakita. Međutim, Lifestyle katalog za 2012/13 godinu na sto strana predstavlja mnogo više od samog nakita i u njemu se mogu pronaći brojni predmeti koji su inspirisani BMW brendom.
Ovaj katalog ne donosi samo automobilske elemente, već i nakit, odeću i druge praktične stvari. Predmeti koji su dostupni u ovom katalogu mogu se pogledati na zvaničnoj prezentaciji BMW prodavnice, a proleće naredne godine očekuje se izdavanje specijalnog sportskog kataloga slične namene.

Izvor: Moto.rs

Download BMW in Ovi Store now.