VIDEO: Audi S8 vs BMW Alpina B7


Download BMW in Ovi Store now.

ATT-TEC BMW 1 Series M Coupe

BMW serije 1 M Coupe i dalje privlači pažnju tjunera pa je tako i nemački ATT-TEC prikazao svoj program za doradu ove "jedinice."
Sem što je pojačao šestocilindrični motor na 395KS (opciono i na 454 konja), ATT-TEC je za BMW seriju 1 M Coupe predvideo i Evolution Akrapovic titanium izduvni sistem, zatim ADV.1 alu točkove od 20 inča sa Michelin Pilot Super Sport gumama (kompletan set košta 7.760 evra) i modifikovano oslanjanje.
Izvor– Autoblog.rs

Download BMW in Ovi Store now.

Video: BMW M3 CSL, M3 CRT i M3 GTS na stazi

E46 M3 CSL:
E90 M3 CRT:
E92 M3 GTS

Download BMW in Ovi Store now.

BMW Motorrad u Milanu predstavio ekskluzivni model K 1300 S

Na EICMA događaju posvećenom motorciklima u Milanu, BMW Motorrad je predstavila ekskluzivni specijalni model K 1300 S „30 Jahre K-modelle“ sa kojim obeležava trideset godina postojanja BMW Motorrad K serije.
Godine 1983. BMW Motorrad je predstavila K 100, prvi ikada BMW motorcikl koji je opremljen četvorocilindarskim motorom sa vodenim hlađenjem koji je tada karakterisao potpuno drugačiji i kompletno specifični koncept za to vreme.
"Ovaj model je imao po dužini postavljeno kolenasto vratilo i horizontalne postavljene cilindre. Tokom godina ova serija je stekla kultni status. Specijalna edicija koja će biti prikazana na sajmu u Milanu slavi uspešnu priču K serije sa ekstenzivnim opsegom opcija i specijalnom bojom ovog koncepta.

Izvor:Moro.rs

Download BMW in Ovi Store now.